Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İlişkiye dair dertlerim ve bulamadığım çözümleri

“Düşüncelerinizi değiştirirseniz, kaderinizi de değiştirirsiniz.” Joseph Murphy
 
Bir kıza açıldım falan filan başkasını seviyordu sevmeyi bıraktığını söyledi bende yürüdüm olacaktı olmadı ondan sonraki süreçte arada bir imalı imalı tipimin kötü olduğunu söyler gibi konuştu özgüvenim düştü
Biraderim sana e*şan gibi davranan bir kızı unutamamanı anlıyorum. Bende de böyle bir durum oldu aslında benim durumumda içler acısıydı her ne kadar bir döngüye düşmüş gibi olsam da bir süre sonra bıktım ve onu düşünmeyi engellemeye çalıştım zamanla da faydalarını gördüm günümün yarısı onu düşünmekle geçerken bir baktım onu düşünmek ayda bir olmaya başladı. Tamamen unutmak diye bir olay olmayacak sadece aklına gelmesini engellemenle bu hatırlamaların onu düşünmelerin azalacak onu aklından çıkarmaya çalış ha deyince olmayacak ama zaman geçtikçe ayda yılda bir kez aklına gelmeye başlayacak.
Öncelikle kendini olumsuz düşüncelerden uzaklaştır.

Kendi kendime diyorum ki keşke daha iyi olsaydım ( belkide iyiyimdir) o zaman aşık olduğum kız bana böyle davranmazdı
Senin bir kız için daha iyi olmana gerek yok. Senin daha iyi olmanın peşinden koşturacağı kızlar emin ol bu cümleyi kurmana neden olan kızdan daha güzel olacak. Sen bu kız için değil, kendini iyi hissetmek için iyi ol yeterli amk, peşinden koşmayanda gitsin kumda oynasın.
Tipini beğenmediği için bir kız seni sevgili olacağı bir adam olarak görmüyorsa sende başka bir şeyi sat bu eğlenceli olman olabilir mesela. Çok yakışıklı olup içi boş olan insanlar da var. Ha eğer diyorsan ben biraz daha yakışıklı olsam daha iyi olur o zaman yapabileceğin şeyler şöyle;

1- Berbere git. (eğer saçından, sakalından memnun değilsen)
2- Her zaman bakımlı ol ve güzel parfümler kullan.
3- Giyim tarzını şekillendir güzel giyinmen ilgi çekecektir.
4- Aksesuarlar kullanabiliyorsan kullan.
5- Düzenli spor ve fit bir vücut (yazıları okurken bir arkadaştan gördüm ekleyeyim dedim. özgüveninde de bir artış olur.)

Bunlardan daha önemli olan şey senin kişisel gelişimindir sen ne kadar özgüvenli, yetenekli ve konuşmasını bilen biri olursan bunların sadece birinin eksik olduğu yüzlerce yakışıklı erkekten kat kat üstte olursun. Tip tek başına sadece kızların yanına gelmesini sağlar onlarla ilişki yaşaman için tipinden fazlası lazım. Biliyorum karman çorman bir yazı oldu. Umarım faydalı olmuştur. Her zaman özgüvenini daha da yükseltmen dileğiyle.

İyi forumlar... O7
 
Son düzenleme:
Bunlar gelişimin basamaklarıdır kardeşim bu saatten sonra adımlarını doğru atar eksiklerini tespit edip düzeltmeye çalışırsan bi kaç ay , sene , gün (bu zor) sonra senle konuşmaya çalışabilir veya başka kızda şansın artar , kızın içsel durumumu anla ailesi tarafından kısıtlanan bir tip mi babası tarafından sevilmeyen mi yoksa aileci mi veya hayalperest mi duygusal mı züppe mi kusura bakma kardeşim kızın içsel durumunu anlamamışsın anlasan red yemezdin hızlı mı yavaş mı gitmiş bilememişsin sonra tepkilerini pek anlamamışsın ki üzülmüşsün
Sonuç olarak dediklerimi yaparsan bence kısmet sorunu çözeriz bence bu olmazsa başkası içinde.
 
Aşağılıyorsun , bizzat kendini aşağılıyorsun ruhum ! Kendini onurlandıracağın zaman gelip geçiyor. Çünkü herkesin tek bir yaşamı vardır ve seninki hemen hemen tamamlandı ; kendine saygı duyan biri değil , diğer insanların ruhlarında kendi mutluluğunu arayan birisin.
 
Aşağılıyorsun , bizzat kendini aşağılıyorsun ruhum ! Kendini onurlandıracağın zaman gelip geçiyor. Çünkü herkesin tek bir yaşamı vardır ve seninki hemen hemen tamamlandı ; kendine saygı duyan biri değil , diğer insanların ruhlarında kendi mutluluğunu arayan birisin.
Marcus Aurelius
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst