Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Incel Erkek Nedir? Kime Incel Denir?

Katılım
15 Mart 2020
Mesajlar
90
Tepkime puanı
212
Şehir
İstanbul
Bonjour ahali, uzun zaman sonra yine bilgilendiri bir başlık ile birlikteyim. Bugün sizlere çevrenizde çokça gördüğünüz incel erkeklerin kim olduğundan ve yapılarından bahsedeceğim.

Incel "involuntary celibate" kelimelerinin birleşmesi sonucu oluşur. Bu da istemsiz bekar anlamına gelmektedir. Yani çaba göstermelerine rağmen bir şekilde kız arkadaş bulamayan evlenemeyen erkeklerin bir sıfatıdır. Bir nevi çiftleşemeyen erkek de diyebiliriz.

Inceller Beta Mıdır?

Kişisel fikrimi sorarsanız, hayır. Çünkü Incellerin en büyük problemi suçu kendilerinde aramıyorlar, suçu hep kadınlara atıyorlar. Yani "Zaten orospuydu","Kezbanlarla uğraşmam" gibi ifadeler başarısız incel erkeklerden çıkar. Fakat insani açıdan bir beta incellerden daha iyi bir insandır. Beta insan kabullenir hatta hatalarını düzeltip çiftleşecek birisini bulabilir.

Inceller ise toplum adına büyük bir tehdit olabilir, bunun sebebi ise nefret. Kadınlara ve loserlığa olan nefretleri onların katliamlara yol açmasına sebep olmuştur. Olayı biraz daha anlamak isterseniz şunu araştırabilirsiniz

Incelleri Incel Yapan Şeyler

Incelleri kendi durumlarına düşüren şeylerin ortak noktası nefrettir. Nefret kaynaklı oluşan diğer şeyler bunlardır
  1. Yalan söylerler. Tek umutları birleşebilecekleri bir kadını bulmak olduğu için bu yolda çıkarcı bir yol izler. Bu yol için yalan söylemekten kaçınmazlar
  2. Yakışıklı erkeklerın sırf yakışıklı oldukları için kadınların peşinden koştuğunu düşünür
  3. Sabırsızlardır. Bir anda her şeyin gerçekleşmesini istemezler, dümdüz talep ederler.
  4. Yeşil ışık alamadığı kadınlara or*spu damgasını basar geçer ve bununla övünürler.
  5. Tuhaf insanlardır.
Bu Durumun Kurtuluşu Var Mı?

Var, niye olmasın zaten? Kendini toparlayan ve bilinçlenen herkes bu durumdan kurtulabilir. Ama durum daha ciddiye binerse linkte verdiğim adam gibi katil olabilir.
 
Bu konuyu araştırdım az önce. Sanırım problemim bu. Benim tipim iyi şöyle iyim böyle iyim benden kötü tipler nasıl seks yapar da ben yapamam anlayışı bende de var. Nefret duyma olayı da var. Ayne şeklinde kızlarım yaklaşması gibi bir yanlış düşüncem var. Ama inceller set açmaz veya kıza gidip muhabbet açmayan tipler. Ben öyle değilim. Arada bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Daha ilerlerse sanırım tam incele dönüşebilirim. Nasıl bu sorunu aşarım?
 
Bu konuyu araştırdım az önce. Sanırım problemim bu. Benim tipim iyi şöyle iyim böyle iyim benden kötü tipler nasıl s*ks yapar da ben yapamam anlayışı bende de var. Nefret duyma olayı da var. Ayne şeklinde kızlarım yaklaşması gibi bir yanlış düşüncem var. Ama inceller set açmaz veya kıza gidip muhabbet açmayan tipler. Ben öyle değilim. Arada bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Daha ilerlerse sanırım tam incele dönüşebilirim. Nasıl bu sorunu aşarım?
Incel olduğunu kesinlikle düşünme dostum. Dediğim gibi "Incelleri Incel Yapan Şeyler" den uzak dur. Ve nefret etmemeye bak.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst