Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

insan mutluluk peşinde koşar!!

Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
227
Tepkime puanı
238
Şehir
Bursa
Selam millet biraz sorgulayalım biraz tartışalım sitedeki dopamin-reseptör ile ilgili paylaşımlar bana bu konudaki düşüncelerimi belirtmem gerektiğini hatırlattı.

Ben şu şekilde düşünüyorum;dopamin seratonin ve oksitosin bunlar bizim haz almamızı sağlayan hormonlar ve günümüzde hap formuna döndürülebilir şeyler eğer yeteri kadar bu haplara sahipsek ve elimizde fazla reseptör oluşumunu engelleyecek bir hap varsa (ki bu gayet mümkün ve yapılabilir bazı dopamin molekülleri reseptörü bozacak hale getirilebilir tıpkı enzimlerdeki inhibitörler gibi) ölene değin bu haplarla yaşarız ve asla ilk sefer aldığımız hazdan birşey kaybetmeyiz.

Kopya zevk vs vs artık adına ne dersen önemli olan tek faktör senin algındır algını kontrol etmek için çalışırsın kızlaarla takılır yer içersin hepsi algınada haz uyandırır algı bunun ne yolla elde edildiğine bakmaz o halde bir miktar zararsız uyuşturucu ve bir miktar reseptör yıkıcı bizim İsamız olabilir...

İyi forumlar...
 
Sen onları sentetik olarak dışardan aldığın zaman vücut şunu söylüyor. Nasıl olsa dışardan yükleme yapılır ben bunları üreterek niye enerji harcayayım. Sonra da üretimi durduruyor.
 
bro haplar daha ucuz buna eminim depresyon tedavisi için kullanılan hapın içinde serotonin bulunuyor ve üretimi kolay olduğu için maliyet bakımından gideri pek yok ayrıca beyinin üretmesi için daha fazla para veriyoruz arabalar evler akşam yemekleri sinemalar kısacası tüm eğlence sektörüne akan para.
 
Sen onları sentetik olarak dışardan aldığın zaman vücut şunu söylüyor. Nasıl olsa dışardan yükleme yapılır ben bunları üreterek niye enerji harcayayım. Sonra da üretimi durduruyor.
durdurması neyi ifade ederki ölene kadar yetecek hapımız var zaten 30.000liralık bir araba yerine sana en az 20 yıl yetecek hap alabilirsin yani 5 sene çalışıp kenara koyduğun para ile ömür boyu mutlu olursun
 
Mutlu olmak için vücudunu bozacaksın sonra da vücudun bozuldu diye yine mutsuz olacaksın?
 
Mutlu olmak için vücudunu bozacaksın sonra da vücudun bozuldu diye yine mutsuz olacaksın?
bozulmaması üzerinekurulu bir mekanizmadan bahsediyoruz kanında serotonin akarken gözünün önünde anneni öldürseler bile mutluluğun devam eder.
 
Brocum reseptörün çalışma mantığını anladığından emin misin? Yinede bir özetlemek istiyorum kolay hazza dair ne kadar şey varsa hayatında çıkardığında ve beynine bunları vermezsen beynin üretime geçer zevk reseptörleri beyninde hazır halde tutulur ardından zevk vermeyecek bir işi yaptığında bile mesela yürümek bundan keyif alırsın..

Arabalar evler akşam yemekleri sinemalar kısacası tüm eğlence sektörüne akan para. > Yani bunlara gerek yok bunlar aslında lüksün ve gücün göstergesi.
bro dediğin seviye için reseptörlerin o kadar yıkılması gerekiyorı ki bunların mümkün olması için 3-4 ay hapiste kalman vs lazım diye düşünüyorum bunlar sadece tahmin

reseptör yıkmak bu kadar zor iken haz almak için çalışıyor iken en azından atpyi kullanıp yüremeye enerji harcayıp bundan dopamin elde edmek
bir kefede diğer kefede ise bir hap ve reseptörler yıkıldı en azından sadece reseptörleri yıkan hapı almalıyız belki benim düşüncelerim değişebilir dostlar o yüz<den burdayız zaten
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst