Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Insanlar nerede?

Sokaklarda illa vardır kız. Kitapçılarda bence müsait olabilir ama ben olsaydım 16 17 yaşında açılış yapmazdım.
 
16-17 yaslarindakilere acilis yapmam dediniz de ben de o yaşlarda oldugum icin dedim. Ben daha liseliyim kendi yasimda oyle yani. Yoksa koca adam olsam boyle bir sey yapmam zaten.
 
Ankara harbiden bir tek Kızılay AVM'ye gittiğimde 3-5 tane gördüm onun dışında pek sokaklarda kız yok. Geceleri aktif oluyor epey. Özellikle Kızılay'da bir sokakta ismini bilmiyorum sokağın ama bayağı aktif, kitap, ayakkabı vs. satıyorlar geceleri satıcılar. O civarlarda var kalabalık. Ayrıca o gördüğün kızların çoğunluğu o yaşlarda ama kızlar makyaj vs. yoluyla olduğundan büyük görünüyorlar. Büyük görünmeyi tercih ediyorlar. Yani büyük sandığın birçok kız ya senden küçük ya da aynı yaşlardasınızdır. Ayrıca gençlik parkında var biraz hareketlilik. Ulus civarını hiç tavsiye etmem kızlar erkeklerden daha erkeksi duruyorlar. Kızılay ve gençlik parkı iyidir.
 
Ben kucuk gosterdigim icin ne yazıkki yasindan emin olmadiklarima yurumuyorum yine de tavsiyeler icin tesekkurler ben Kizilay' a bakmamistim onu dusunecegim.
Gençlik parkı da iyidir senin için özellikle oradaki lunapark epey hareketli. Ankamall AVM'ye de bakabilirsin.

Kızlar yazları pek dışarıya çıkamıyor (ailelerinden ötürü) o nedenle okullar açıldığında daha çok bulabilirsin.
 
Kızılay'da dolu. Genclik parkına bulasma derim %85i keko ordaki kızların. Yaş ortalaması büyük istersen bahçeli 7 de takılabilirsin
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst