Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İnstagram Kız tavlama adı altında dolandırıcı sayfalar

tiryaki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
57
Tepkime puanı
80
Şehir
Ankara
Herkese selamlar. Son günlerde instagramda reklam aracılığıyla karşıma çıkan bir kaç siteden bahsetmek istiyorum.İnternette şöyle bir baktığım zaman her hangi bir sitede konusuna denk gelmedim. Mbaerkekokulu ,M B A.man adlı sayfalar sizleri kız tavlama ustası yapacağını iddia ediyor ücret vererek plus gold premimum paketlerinden birini alıyorsunuz ve apk uygulamasının linkini size veriyorlar telefonunuza yükliyorsunuz içeriğinde podcastler makaleler gibi şeyler var.2 hafta içinde en tipsiz beta erkeği bile pussy magnet yapıyor sözde :) whatsapp koçluğu hizmetleride var adım adım bir kızla ne yapcağınızı size anlatıyor taktikler veriyor vs. Şimdi bu siteleri incelediğimde (linklerini alta bırakıcam) öne çıkan hikayelerinde sonuçlar sizden gelenler kısmı var M B A kullanıcılarının tavladıkları hatunlarla yatakta, cafede, mekanda, evde oldukları resimleri atıyorlar M B A sayesinde böyle oldum şöyle oldum sayenizde günde 5 kızla buluşuyorum , 20 kızdan gelen instagram dm kutusu ekran goruntuleri , 2 gün önce tanıstığım kızı eve attım gibi kullanıcıyı bu saçma sapan paketleri almaya yönelten manipülatif cümleler. Paket satın almadım ama hikayeler kısmına baktığım zaman az çok anladığım kadarıyla verdikleri taktikler red pill ve pua öğretileri neg atma çerçeve açılış cümleleri instagram giriş cümleleri gibi internette bedava ücretsiz bulabilceğiniz konular :) . Bu gibi dolandırıcılara inanmayın o sizden gelenler kısmıda fake hesaplarla yazılmış mesajlar whatsappında instagramında fake uygulamaları var milletin kız arkadaşıyla resimlerini ordan burdan bulup gözlerini sansürleyip sayfalarında paylasıyorlar ve M B A sayesinde bilmem şu kızını tavladım eve attım cümleleriyle süslüyorlar :D Bu siteye denk gelip paket alan varsa deneyimlerini yorum kısmına yazabilir insanlar bu gibi dolandırıcılar hakkında bilgi sahip olsun.



Sayfalar: mbaustunerkek

M B A.men
 
Son düzenleme:
Böyle sayfalardan medet uman insanlar hayat oyununda iflah olmayacak ne yazıkki.
 
instagramda onerdigim sayfalar:
maskulenite
alphatheblack
alfayasamtarzi
tr.pill
yazilari birseyler katabilir.
 
çok anladığım kadarıyla verdikleri taktikler red pill ve pua öğretileri neg atma çerçeve açılış cümleleri instagram giriş cümleleri gibi internette bedava ücretsiz bulabilceğiniz konular
kanka ınternette ücretsiz varsa niye atmıyorsun buraya bizi ugrastırıyosun :)

Bir şeyi deneyimlemdıkten sonra, ona dışardan ön yargıyla yorum yapmak acizliktir , gidip denemen gerekiyor ; yanlış anlama benı ama deneyımlemeden makaleleri ve bir suru kaynağı görmeden, okumadan gelmiş burda yorum yapıyorsun ,eleştirini yapabılırsın ama dolandırılmak vb. ithamlar cok yanlış ... sadece kendı görüşümü söylemek istedim kısada olsada bunu anlayabılecegını dusunuyorum dostum herkes takıp edeceği seyde özgürdür ama bırısının sen suraya gitme orası dolandırıyor diyip kendı kitabını satmayı dusunenlerıde gorun (klasik red pıll , pua hakkındaki kitap yazan sayfaların bazıları).


instagramda onerdigim sayfalar:
maskulenite
alphatheblack
alfayasamtarzi
tr.pill
yazilari birseyler katabilir.
buna ekstra su sayfayıda ekleyebılırız size katkısı olacağını dusunuyorum; bendende selamımı ıletırsınız eğer gıdıp faydanız olursa , Felix'ten geldik diye

önerdiğim sayfa ;

@alpha10class
 
Sırf 2-3 kızla takılmak için böyle yerlere para verenler varsa sorun o sayfada değil sorun o eğitimsiz bireyde.
O sayfa sadece bunu kullanıyor bu kötü bir şey ama asıl kötü olan ona o eğitimi vermeyen ailede.

Buradaki eğitimden kasıt: ikili ilişkiler.

Ne diyim sayfa sadece aptalları sömürüyor birkaç pickup sözü ezberletip az buçuk tavuskuşu giyimi sokarlar. Şaklaban gibi kız tavlamak için olmadığı bir hale bürünürler.
Onun yerine kendi potansiyellerini ortaya çıkarsalar. Birkaç beceri edinseler. Sosyalleşseler ne kadar güzel olacak ama onlar salak saçma şeylere para veriyorlar. Neyse banane aq ne bok yiyorlarsa yesinler.

Ama öğrenci arkadaşlara önerimdir. 2-3 kitap okuyup böyle eğitimler verebilirsiniz. para kazanırsınız hiç yoktan.
Ama enayilere umut satmayı unutmayın. Eğer uzun vadede müşteriniz olmasını istiyorsanız umut satmıyorum gerçekler bunlar senin daha iyi pakete geçmen lazım diyerek yine paralarını alabilirsiniz.
 
kanka ınternette ücretsiz varsa niye atmıyorsun buraya bizi ugrastırıyosun :)

Bir şeyi deneyimlemdıkten sonra, ona dışardan ön yargıyla yorum yapmak acizliktir , gidip denemen gerekiyor ; yanlış anlama benı ama deneyımlemeden makaleleri ve bir suru kaynağı görmeden, okumadan gelmiş burda yorum yapıyorsun ,eleştirini yapabılırsın ama dolandırılmak vb. ithamlar cok yanlış ... sadece kendı görüşümü söylemek istedim kısada olsada bunu anlayabılecegını dusunuyorum dostum herkes takıp edeceği seyde özgürdür ama bırısının sen suraya gitme orası dolandırıyor diyip kendı kitabını satmayı dusunenlerıde gorun (klasik red pıll , pua hakkındaki kitap yazan sayfaların bazıları).



buna ekstra su sayfayıda ekleyebılırız size katkısı olacağını dusunuyorum; bendende selamımı ıletırsınız eğer gıdıp faydanız olursa , Felix'ten geldik diye

önerdiğim sayfa ;

@alpha10class
Eleştirmek için yazıyı eleştirme internette ücretsiz varsa at diyorsun şuan bulunduğun sitede o parayla sattıkları paketlerdeki bilgilerin hepsi mevcut verdiğim sayfaları incelersen dolandırıcı olduklarını anlarsın öne çıkan hikayeler kısmında fake konuşmalarla ordan burdan buldukalrı resimlerle kız konusunda başarısız erkekleri salak yerine koyup paralarını cebe indirdiğini görürsün ha bu kadar tepki gösterdiğine göre o sayfaların sahiplerinden biri gibisin geldi
 
Ben de bu siteyi çok gördüm ve açıkcası merak ettim.Daha sonra gold üyelik alan bir arkadaştan şifresini istedim ve bizzat inceleme fırsatı buldum siteyi.Ve şunu söyleyebilirim ki hem haklısın hemde haksız.Şu konuda arkadaş haklı , evet tamamen internette bulabileceğiniz;neg atma, kino vs gibi konular var.Tek fark internette 1 bulabilirseniz burada 3 buluyorsunuz.Yani biraz daha detaylı anlatılıyor ve birden çok eğitmen var.Hazır eğitmen konusuna gelmişken 1-2 tane gerçekten sağlam eğitmen var gerisi saçmalıktan ibaret.En son bir tane youtuber'ı getirmişler.Adam yakışıklı , popüler ve sosyal biri.Yani zaten doğuştan kızlarla arası iyi olan tiplerden.Bu adam size ne aktarabilir ki ? Sitede Youtube'den bildiğiniz ''modern alfa'' ve ''alex'' gibi adamlarında podcast ve videolarını gördüm.Lakin bu adamlar kısa bir süre burada çalışıp daha sonra hemen ayrılmışlar.Zaten modern alfa kanalının sahibi ibrahimde her videosunda M.b.a'ya sallıyor ve dolandırıcı olduklarını vurguluyor.

Şimdi gelelim intagram dm'si full kız olan ,sayfaya atılan ss'lere.Evet bu görseller fake falan değil , doğru.Ama nasıl doğru? Öncelikle üyelere söylenen önüne gelen kızı instagramdan eklemek.Geri dönüş yapanlarla yola devam etmek.Mesela bir konu açıyorlar eğitmenler.Kızlara şu videoyu atın , şunu yazın kesin dönüyorlar diye.Bizim üyelerde 50 tane kıza aynı şeyi yazıyor veya video atıyor.Ve içerik dikkat çekici olunca haliyle dönüş oluyor.50 tane kıza atsa 30 tanesi dönse zaten dm kutusu dolu oluyor.Yani o görseller doğru ama sadece entellektüel mastürbasyondan ibaret.Kızlar dönüyor evet lakin konuşmayı devam ettirebilen kişi sayısı çok az.Yani ortada bir sonuç yok.

Kızlarla buluşma,yatağa atma videoları'da fake değil.Arkadaşlar burda 1000 üye olsa mutlaka 100'ü sonuç alacak illaki.Hatta ***'da falan üye olunulmasına da gerek yok bildiğiniz kızlarla kafede oturan ,eğlenen, ilişkiye giren adamlar.Gerçek hayatta görebileceğiniz milyonlarca vakadan biri yani.Siz bu olayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz sadece.Yakın arkadaşının birine sorsan yatağa attığı kızın videosunu gösterir zaten size.Hatta kimisi normal arkadaşlarıyla olan resmini vs atıp date yaptım diye siteye atabiliyor.Sırf beğeni alabilmek için.Lakin haksızlık etmeyelim çok azda olsa sonuç alabilen adamlar var.İncelediğim kadarıyla az bir oranda olsa kişisel gelişim ile alakalı şeylerde mevcut.Kitap özetlerini falan çıkarıyorlar.Kel bir abi var o adam gerçekten bir şeyler biliyor.Galiba yeni eğitmen zaten.

Şu konuda tekrardan hak veriyorum.İnsanlara umut satılıyor.Bir kızdan instagram'da dönüş almak başarı gibi lens ediliyor.Sanki sitede üyelik alan kadın avcısına dönüşecek gibi algı var.Ve site size tamamen para harcatmaya dayalı.Örneğin gold üyelikmi aldın , tam kadın avcısı olmak için premium üyeliğe ihtiyacın var.Onuda aldın yeter mi ? Yetmez bu sefer wp koçluğu alacaksın.Yetermi ? tabiki hayır.Bir de ofislerinde yüz yüze verdikleri ücretli eğitimlere katılman gerek.1 milyon yıllık pdf'ler sitede kredi ile satılıyor.Bu kredilerde anladığım kadarıyla sitede olan aktifliğine ve attığın sonuçlara bağlı.Yani böyle akıllıca bir döngü kurmuşlar ve adamlar cidden iyi para kazanıyor.

Kısaca arkadaşlar tamamen fake özgüven veren ,bir kaç taktik ile kız düşürülen bu şekilde sonuç alınan bir platform.Bu işlerden biraz anlayan birinin alması gereksiz.Ama bu konularla hiç alakası olmayan, özgüvensiz , iletişim problemleri olan birileri için faydalı olabilir.Bu tarz adamların kendini geliştirmek için bir şeyler yapmasını eleştirilmesini de saçma buluyorum.Ortada bir dolandırıcılık yok, adamlar internetteki bilgileri sana parayla satıyor sende alıyorsun.Kimse kafana zorla silah dayamıyor sonuçta.
 
Kısaca arkadaşlar tamamen fake özgüven veren ,bir kaç taktik ile kız düşürülen bu şekilde sonuç alınan bir platform.Bu işlerden biraz anlayan birinin alması gereksiz.Ama bu konularla hiç alakası olmayan, özgüvensiz , iletişim problemleri olan birileri için faydalı olabilir.Bu tarz adamların kendini geliştirmek için bir şeyler yapmasını eleştirilmesini de saçma buluyorum.Ortada bir dolandırıcılık yok, adamlar internetteki bilgileri sana parayla satıyor sende alıyorsun.Kimse kafana zorla silah dayamıyor sonuçta.
kesinlikle katılıyorum yanı burda kimseyi savunduğumuz yok bı suru kaynak zaten ıngılzceden turkceye cevrılmıs sekılde verılıyor, adam buna uğraşmamak için gidip satın alıyor valla aklınız varsa dostumun dedıgı gıbı sizde kaynakları turckeye cevırıp bide ınstagram sayfasından reklam yaptınızmı ohhh tadından yenmez mis :)) satıp para kazanırsınız sözde bilgilenmek kendını geliştirme cabasında olan arkadasları kerızlersınız ,)
bu piyasa boyle herseyı parayla satıyorlar ... Bu konularda hiçbir şey bilmeyen arkadaşın , bir umut olarak boyle yolla başvurup kendını gelıstırme ıstegını ben kerizlik vb. ithamları hakkettıgını düşünmüyorum ve noktayıda burda koyuyorum .Eskı günlerdeki gıbı guzel yazılar yazılsada okusak ,bu aralar Skolyox ,CemilQardasli kardeslerım guzel yazılar paylaşıyor mutlaka bakın derim yazılarına...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst