HoşgeldinDışı maskülen yapmak isterken, karakterinizide geliştirmeye bakın. Dışınız ne kadar maskülen olursa olsun, karakteriniz yoksa salla gitsin.
HoşgeldinDışı maskülen yapmak isterken, karakterinizide geliştirmeye bakın. Dışınız ne kadar maskülen olursa olsun, karakteriniz yoksa salla gitsin.
Hepsinde mafya tipi varİyi geceler değerli arkadaşlar dostlar kendim de yaptığım değişikliği sizlere söylemek istiyorum. belki işinize yarar kendime bir tarz belirleme yöntemi bulmak istiyordum tam anlamıyla ve Bunu ''İtalyan'' tarzı elbiseler de buldum bugün giydiğim deri ceket siyah sarı altın kolye, yine altın sarı rengi saat, saçıma yaptığım kısa model biraz kenarlı kestirdim
ve Tabiki kundura tarzı ayakkabı örnek resimlerle beğenirseniz bir deneyin derim üzeriniz de ben genetik olarak kalın kemikliyim. ve buğday tenli koyu oldugum için gitti tam oturdu
![]()
![]()
![]()
Hayır onlar kumaş pantolon, palmiye desenli gömlek, zincir kolye ile oluyor gibi. Nasıl olsa kışı pek yaşamayan memleketler.hocam bunlar İtalya'dan çok Kolombiya tarzı gibi![]()
Dostum merhaba tam olarak göremedim ama sanırım pilot tarzı ceket.İnternetten araştırırsan pilot stili denilen bi ceket tarzı var beğeneceğini düşünüyorum.En sondaki adamın giydiği ceketin adı sanı nedir ?