Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınlar ve öfkelenmek

Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
50
Tepkime puanı
17
Yaş
22
Şehir
Amasya
Kadınlar karşısında sakin kalmamız, söyleniyor ancak kadınların bir çoğu askıda öfkeden, sinirden hoşlanıyor. (Tabi onların hatalarında) Bunun sebebi nedir?
 
Herhangi bir duygu belirtmeden yanlış yaptığında kadının topuğuna sıkarsan hoşlanırlar ve çekilirler, onların hoşuna gitsin diye değil, duygularımdan taviz vermeyi sevmiyorum. Öfke ve sinir duygusal veya duygularını kontrol edemeyen adamların işi. O çoğunluk ilkel takılanlar oluyor, azınlığa oynadığında düşüncelerin 360 derece değişecektir.
 
Kadınlar karşısında öfkelenmeyeceksin, sinirlenmeyeceksin. Kadının bir hatasını görünce, fırçalarsın, kızarsın falan ama asla sinir küpüne dönmeyeceksin. Ayrıca kadınlar her türlü duyguyu yaşamak isterler, bu sebepten ötürü kadınlar öfkeden, sinirden hoşlanıyor diye düşünüyorsun. Hayır, verdiğin o duygudan hoşlanıyorlar. Kadına yaptığı hatadan dolayı suratına bir fiske indirirsen, bundan hoşlanmazlar. Amma velakin, yatakta poposuna bir fiske indirirsen bu hoşlarına gidecek. Neden mi? Çünkü siz o acı duygusunu, verilmesi gereken yerde veriyorsunuz.

Saygılarımla.
 
Sakın fiziksel bir olaya dökme ben sevdiğim kızın arkadaşına bağırmıştım çağırmıştım bana yaklaştı sevdiğim kozdan ayırdı beni benim hatam çok fazla tabii ne olursa olsun sakin kal ama hatasını affetme yüzüne vur tabi söyleyerek yeri geldiğinde bağırmalısın bu güçlü olduğunu ve kontrolün sen de olduğunu gösterir haklı sebeple yapacaksın bunu heee
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst