Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınların Erkeklerde Çekici Bulduğu Özellikler(Gözlem Sonucu)

Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
29
Tepkime puanı
64
Yaş
23
Şehir
Nevşehir
Merhaba dostlarım. Size daha 4 gün önce net bir sonuca vardığım kadınların erkeklerde aradığı özellikleri sıralayacağım.
1- Özgüven: Kadınlar karşısındaki erkeğin özgüvenini 3 saniyede algılıyor aga. Bu kadın imkansız demeyin. Kadın özgüveni olmayan erkeğe çöp gözüyle bakıp ayak altında ezerken. Aynı kadın özgüvenli erkekle konuşurken bocalıyor. Sürekli saçıyla oynuyor. Ortamda espiri yapıldığı zaman direk olarak en özgüvenli erkeğe bakarak gülüyor.

2-Ses tonu-diksiyon: Bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama kadınlar erkeklerin ses tonuna çok dikkat ediyor. Kalın ve güçlü bir sesle ses 1-2-3 deneme desen kızı ıslatırsın. Hele bir de diksiyonun hatasız ve vurgular yerindeyse pussy magnet olmaman imkansız dostum. Bu iki konuda sıkıntı yaşıyorsan bu konuda yazdığım postu oku.

3-Göz teması: Kadınlarla göz teması kurmayan erkeğin alfa olma ihtimali asla yoktur. Çekim oluşturma ihitmali üzerinde konuşmaya bile gerek yok. Bu yalnızca kadın -erkek iliskilerinde değil. Her insanla güçlü göz teması kurmanız şart. Geçen gün kızlarla konuşurken göz teması kurmayan erkeğe efendi erkek kıyamam diyip dalga geçiyorlardı. Buna asla izin vermeyin. En az 8-9 saniye göz teması kurun kızlarla ve mimiğinizi çok abartılı kullanmayın.

4-Belirli duyguların dozunu kaçırma: Başlık pek de anlaşılır değil ama şöyle söyliyim. Bir kıza sürekli espiri yapmayın veya sürekli neg atıp kötü davranmayın. Bu örnekler çoğaltılabilir. Özellikle fazla espiri yapmamak önemli. Mesela çok gülmemek. Gülsen bile mimikleri abartılı kullanarak değil de p*ç gülüşü atmak. Kadınlar kesinlikle buna dikkat eder.

5-Zeki erkek: Beyler kızlar zeki erkeği ciddi anlamda çekici bulur. Bizim sınıfta şişman sürekli lol konuşan asosyal bi çocuk vardı. Çocuğun tek özelliği vardı o da derslerinin süper ötesi olması ve matematik sorularını paso yapmasıydı. Zamanla bu çocuğa kızlar anlamadığı soruları çocuğa sorarak çocukla etkileşimde bulundular ve çocuğun zamanla değeri arttı. Basamak basamak gelişti gitti.

6-Herhangi bir konuda iyi olmak: Her özelliğiniz çöp olsun. Bir konuda iyiyseniz sadece kızlar sizi çekici buluyo ve erkekler tarafından da saygı görüyorsunuz.

7- Fit vücutlu erkek: Beyler kızlar zayıf erkek istemez. Zayif olup da harem kuran erkek var mı var. Ama kendinizi çok geliştirmelisiniz. Hatta bi erkek birçok konuda iyi olsun yine de çocuk zayıfsa kızlar keşke biraz kilo alsaydı yaa der içinden. Çünkü zayıf erkekleri güvenli bulmazlar. Bilirsiniz kadınlar da yanında güvende hissettiği erkekleri arzular.

Neyse dostlarım şimdiki deneyimledigim ve en önemli olarak aklıma gelen özellikler bunlar. Unuttuğum özellikleri de yorumlarda belirtiniz. İyi forumlar..
 
yapmaniz gerken tek sey var hafif ilgi goster ornegin ayakkabin gjzelmis de sonra git tabi bunlari gtemasi ses tonu ozguvenli sekilde yap bidahada selam verme o sana gelir
 
yapmaniz gerken tek sey var hafif ilgi goster ornegin ayakkabin gjzelmis de sonra git tabi bunlari gtemasi ses tonu ozguvenli sekilde yap bidahada selam verme o sana gelir
Demek istediğini çok iyi anladım da knk kız senin yanına konusmaya gelmez. Gel beni s(i)k modunda olsa bile senden bekler.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst