Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kız Tavlamanın Formülü

Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
92
Tepkime puanı
623
Yaş
30
Şehir
İzmir
Bugün aşırı önemli bir paradoks bir durumdan bahsedeceğim. Oyunun kendisi zaten paradoks,çelişki ve garip inançlarla dolu bir alan o yüzden sanat;bilim değil.

Kız tavlamak isteyen erkekler açıkçası olayın tamamen sonucuna bakarlar yani sonuç varsa tamam sonuç yoksa sizin sahtekar olduğunuza inanırlar. Erkekler tabiki de seks amaçlı bişeyler öğrenir ama bu beklentinin oyununuza nasıl zarar verdiğinden bahsedeceğim.

Erkek kadına yaklaşırken amacı basit ve nettir. Kadınla bişeyler yaşamak istiyordur ve bunun için kadınla tanışır yoksa kadın umrunda falan değil. Burada normal bir durum söz konusu ancak erkek kadından bir beklenti içerisinde yani amacı seks yapmak ve bu beklentinin gerçekleşmesi. Asıl problem burada başlıyor. Erkek hatunu sikmem lazım ama dur nasıl yapsam ne desem diye sürekli kafasının içerisine gitmeye başlar ve erkekte kaybetme korkusu alev alır. Sekse bu kadar yaklaştım işleri bok etmeyeyim diye düşünüp ne yapacağını şaşırır.

Ayrıca erkek kızdan numara aldığında da kesin verecek beklentisine girer o yüzden mükemmel oynamaya çalışıp işleri bok eder. Sonuca odaklı erkeğin oyunu giderek zayıflar ve sonuçlar iyi olmadığında inancını ve özgüvenini yitirir(oyuna başlayıp bırakanların %95 kadarı bu sebepten bırakıyor sonuç alamadığı için).
Sonuca takıntlılı bir erkek açıkçası ne özgüven geliştirebilir ne de pozitif kalabilir. Sonuçlar iyiyken mutlu,enerjik ve özgüvenliyseniz , işler boka sardığında özgüveniniz kırılır negatiflik çöker ve ağlamaya başlarsınız.


O yüzden erkeğin pozitifliği,özgüveni,cesareti,inançları sonuçlardan bağımsız kendi içinden gelen şeylerdir. Kadınlara bazı misyonlar yükleyemezsiniz. Sonuçların sizin duygu durumunuza etki etmesine izin vermemelisiniz. Yani 3 numara aldığınızda mutluluktan havaya uçuyorsanız sonra ki gün 10 tane red yediğiniz de depresyona girersiniz. Duygularınız asla sonuca bağlı olarak değişim göstermemelidir.

Erkeklerin çoğu biraz kız tavlayayım sonra özgüvenim ve pozitifliğim gelir diye inanıyor yani ilk önce sonuç istiyor hem de aşırı hızlı şekilde. Ayrıca erkekler muhtaçlık psikolojisi yüzünden kadınlara fazla misyon yükler ve yüksek beklentiler içerisine girerler. Kadının kendisinin değerini yükselteceğine,arkadaşlarına hava atacağına,egosunu tatmin edeceğine inanır. Bu yüzden sonuçlara aşırı takıntılı eğlenemeyen garip bir tip haline gelirler.

Pick up öğrenen erkeklerin çoğunda bu var. Adam sadece oyunla kafayı yemiş başka şey düşünüp konuşmayan hale geliyor. Bu adamlar oyun oynasalarda muhtaç ve onay arayan halde oluyorlar. O yüzden sonuca takılmamanız her zaman eğlenceli ve cool olmanız gerekiyor. Kadınların tepkilerine reaksiyon vermeyin. Kadınlar sizi tamamlamayacak veya yeterli hale gelmeyeceksin. Sen zaten yeterlisin ve kadınlara ihtiyacın yok. Sadece seks yapmayı "istiyorsun" istemekle muhtaç olmak arasında ki farkı iyi bilmek gerekiyor.

Erkeklerde gördüğüm hata kızdan yüksek beklentiler içine girip umut ederek oynamak. Yani en başta umut edip numara verir diye beklemek sonra buluşma vs. Kzı kahve içelim diyor adam oo bu gece seks var diye beklentiye girip hazırlanıyor ama işler kötüye gidince adamın tüm keyfi kaçıyor sinirleniyor.

Ayrıca erkeğin özgürlüğü için sonuçtan bağımsız da olması gerekiyor. Yeri geldiğinde kadına ayar vermeyi de bilmeniz lazım. Sekse aşırı odaklıysanız zaten kız tavlayamazsınız aşırı aç ve sıkıcı bir adam olursunuz.

Oyun zordur ve sürekli dalgalanmalar olur. Bazen işler iyi gider bazen de aşırı kötü. Oyunun doğası böyledir dengesizdir. Bazı günler iyi sonuçlar gelir bazen kötü. Bu durumdan etkilenirseniz zaten ne özgüven ne motivasyon kalır adam da. Kendini suçlamaya başlarsın ve boom depresyon....

Yapılması gereken elinden geleni yapıp yine Eğlenmek ve duygularını sonuçlara göre değil içsel deneyimlerine göre şekillendirmek. Kadınlardan beklenti içerisine de girmeyin onların ne düşündüğü de önemli değil. Erkeğin derin bir seviye bolluk mentalitesinde olması gerekiyor. Bolluk yoksa orada erkekte sıkıntılar baş göstericektir. Eliniz de bir sürü kadın olmalı ki sonuçların etkisini hissetmeyin.

Kadınların çoğu reddedicek, numara flake olacak, buluşmaya gelmeyecek, seks olmayacak vs bu sonuçlar psikolojinizi etkiliyor ve kendinizi kötü hissediyorsanız geçmiş olsun

Sonuçlar tabi ki önemli ama ilk önce kendinizi düzeltip pozitif ve özgüvenli hale gelmenizdir. Güçlü bir kendi gerçekliğinizde yaşamalı kadınları bir problem olmaktan çıkarmalısınız. Bunun yolu da kısa zamanda çok kadın tanımanızla ilgili. Muhtaçlıktaysanız ve sonuca aşırı taktıysanız oyununuz biter. Bir çok erkek ahmet kız sikiyo ben niye sikemiyorum diye kafayı sıyırıyor. Başkalarıyla da kendini kıyaslama. Sonuçlara reaksiyon verme. Kadınlara değil kendine odaklan.

İlk önce kendini geliştir sonuçlar gelicektir disiplinli ve doğru şekilde hareket etmelisin. Bu iş zor ve inançlarını ona göre sana fayda sağlayan şeylerden seçmelisin.

Sonuçların bir önemi yok cool ve eğlenceli ol ondan sonra sonuçlar gelicektir. Bazen erkekler seks yapıcak 1 tane kız bulamıyor o kadar aramalarına rağmen çünkü sonuca öyle takıntılılar ki süreçten zevk alamıyor adam deli gibi set açıyor ama sonuç yok çünkü oyunu sonuç takıntısından etkileniyor. Eğlenceli rahat ve özgüvenli hiç bişeyi sikine takmayan ama elinden geleni disiplinli şekilde yapan bir adam olmalısınız. Seti açtığınız anda kazandınız demektir gerisi bonus. Ayrıca sıfır beklentili olmanız gerekiyor.

Bu durum paradoks ve çelişkili ama öyle. Sıfır beklenti ve aşırı aksiyon. Alın size mutluluk ve kız tavlama formülü.
 
Dostum yazı alıntı kaynak belirtebilirsin.
 
UYARI: Eğer yazı alıntı ise ve kaynak belirtilmemişse kişi 1.uyarıyı alır. 2.uyarıda ise kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılır.
konuyla ilgili değil ama nütfen erkeler arası kurallar ile ilğili bir yazı paylaşırmısın kuşçubaşı çok ihtiyacım var
 


Yazı buradan alıntı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst