Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kokoloji - Mavi Kuş Testi

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
Kokoloji - Mavi Kuş Testi
Bir gün bir mavi kuş aniden camınızdan içeriye giriyor ve dışarıya çıkamıyor bu yolunu şaşırmış kuşta sizi çeken bir şey var ve onu beslemeye karar veriyorsunuz. Ama ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş ertesi gün gene renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir?

1-) Renk değiştirmiyor, siyah kalıyor.

2-) İlk rengi olan maviye dönüyor.

3-) Beyaz oluyor.

4-) Altın rengi oluyor.

Cevaplar yorumda.
 
Uçup odanıza giren kuş, iyi bir şans sembolü gibi görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu duruma verdiğiniz tepki gerçek hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir.

1-) Kuşun renk değiştirmediğini, siyah kaldığını söyleyenler karamsarlardır:
Durum bir kez kötüye gidince bir daha asla düzelmeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Belki de şöyle düşünmeye çalışmalısınız: Eğer bu en kötü durumsa o zaman işler daha kötüye gidemez. Unutmayın, hiç dinmeyen yağmur yoktur ve en karanlık gecenin sabahında bile mutlaka güneş doğar.

2-)Kuşun yeniden maviye döndüğünü söyleyenler iyimserlerdir:
Hayatın iyi ve kötünün bir karşımı olduğuna inanıyorsunuz ve gerçekle savaşmakla bir şey elde edilemeyeceğini biliyorsunuz. Şanssızlığı soğukkanlılıkla kabulleniyorsunuz ve olayları strese ya da endişeye kapılmadan kendi akışına bırakıyorsunuz. Bu da size şanssızlığın dalgalarında sürüklenmek yerine onlarla birlikte yol almayı sağlıyor.

3-) Kuşun beyaza döndüğünü söyleyenler baskı altında sakin ve kararlı davranabilenlerdir:
En kötü zamanlarda bile kaygılanmakla ya da kararsızlıkla zaman kaybetmiyorsunuz. Eğer durum çok kötüleşirse o zaman gereksiz bir üzüntünün bataklığına gömülmeden kayıplarınızı bir kenara atıp amacınız için kendinize yeni bir yol seçiyorsunuz. Bu iradeli tutumunuz, işlerin hep yolunda gitmesini sağlıyor.

4-)Kuşun altın rengine döndüğünü söyleyenler korkusuzlardır:
Siz baskının anlamını bilmiyorsunuz. Size göre her kötü durum bir fırsat. Napolyon ile kıyaslanabilirsiniz, demiş ki " İmkansız: bu sözcük Fransızca değildir." Ancak sonsuz güveninizin sizi gafil avlamasına izin vermeyin. Korkusuz ile çılgın arasındaki çizgi çok belirgin değildir.
 
Ohohoho, süper soğuk okuma ??teşekkürler
 
Biraz önce bi kızda denedim ??? sanırım ilk olduğu için kız pek aşırı tepki vermedi ama sohbet ilerletmek veya konu açmak için süper bi yöntem
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst