Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Korkuları Yenme Seansı #1 - Set Ustaları Gelsin lütfen :)

Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
51
Tepkime puanı
23
Yaş
21
Şehir
Sakarya
Merhabalar, ben içinekapanık ve çekingenliğimden önce hemcinslerim ile ilişkilerimi düzeltmeye başladım ve en azından bugünlerde eskilere göre iyiyim diyebilirim ancak kadınlara gelindiğinde durum böyle değil.

Bugün de dışarı çıktım ve saatlerce boş boş sürttüm. Sadece bir kıza arkasından yaklaşarak ( beni görmedi, ama önünden ve eşit bir şekilde yürüdüm korkmasın diye.) adres sordum ama sorun bana onu dinlerken ne hallerdeyim :D Bunun dışında marketin içerisinde bir kız ile göz göze geldim birkaç kere ama çıkışta yakalayacaktım ki arkadaşı varmış. Keşke hemen içeride ceketinden bir şey sorsaydım ama neden yapmadığımı bilmiyorum.

neyse sorularıma gelelim.

1) hedef ararken ( o ara ne aradığımı bende bilmiyorum :) ) yürüyorum mesela gözgeze geldiklerim oluyor ve ters yönde ilerlediğimizden direkt istikametimi değiştirip kendisine soru mu sormalıyım?
2) telefonda konuşanları hedef almalıyım?
3) duran hedefler çok gözümü korkutuyor, nasıl bir tavır almalıyım.
 
1-set açmak için bu kadar kendini baskılama stres yapma kendini boşuna,o amaçla da dışarı çıkma hoşuna giden bir kız olursa gidersin.
2-telefonla konuşan biri meşgul olduğu için sohbete kapalı olacaktır,konuşması bittikten sonra gidebilirsin.
3-asil hedefin duran hedefler olmalı, bir işle uğraştıkları yok sohbete acik olurlar ama sevgilisini bekleyen de olabilir sohbet esnasında sevgilisi gelirse ters yapabilir,bu durum da saat,adres sormuştum diyip geçiştir çok uzatirsan sıkıntıya sürükleyebilirsin.

Ek olarak:kızlarla konuşmak ta sıkıntı cekiyorsan eğer ufaktan baslamani öneririm örn:erkek esnaf olur,yoldan geçen biri olur bunlarla başla(adres sorma,ufak çaplı sohbet,sonrasında bu durumu kızlara çek adres sor samimi geldiyse ufak çaplı sohbete geçersin kademe kademe gidebilirsin.
 
1-set açmak için bu kadar kendini baskılama stres yapma kendini boşuna,o amaçla da dışarı çıkma hoşuna giden bir kız olursa gidersin.
Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim. Şimdi ben her kıza karşı çekindiğimden dediğini yapmak açıkcası biraz zor olacak bunun dışında 1.sorumu yanıtlar mısın? Bu benim için baya önemli :)
 
Benimde set tecrübem buradaki birçok arkadaşa göre düşük ancak az sayıda yaptığım set girişimlerinden anladım ki seti açmak için asla hazır hissetmeyeceksin hep rahatsız edici duygu üzerinde olacak önemli olan o duyguya rağmen harekete geçmek o yüzden yok rahat ol kendini kasma falan demenin saçma olduğunu düşünüyorum.duyguyu siklemeden harekete geç . bunun kısayolu yok kitapla falan vakit kaybetme
 
ilk başlarda garantici ol mutlak göz teması sağladığın kızlara yönel. tabi bu temas için mobil değil bir cafede, barda vb durağan olmalısın.

gözlerini asla kaçırma ve kızın hamlesini bekle. o da sana bakıp gözlerini aşağıya kaçırıyorsa, saçlarıyla oynuyorsa, heyecanlanmışsa bu iş olmuştur. yine de garantici olmak istiyorsan bakışmaya devam et eğer bir kez daha göz göze geldiyseniz artık eşeklik etme. yanına gidip "selam" bile demen yeterli.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst