Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Mevcut Siyasilerden Hangisine Oy Verirsiniz?

Katılım
21 Kasım 2018
Mesajlar
329
Tepkime puanı
476
Şehir
Tokat
Merhaba,
Öncelikle, bu konuya 18 yaş ve üstü kullanıcılar yorum atarsa daha doğru olur diye düşünüyorum.

Olası bir cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy verirsiniz ve neden?

Fikirlerinizi merak ediyorum
 
ali babacana veririm onun zamanında ekonominin durumu ortadaydı bunun yanı sıra kültürlü gelecek adına umut verebilecek bir isim bence
 
Bu zehirli toplumun akıllanması lazım. Takım tutar gibi siyasi tutuyorlar, bir turda imamoğlu binse tepelerine akıllanmazlar yine. Biri atatürkü kullanıyor diğeri de kuranı. Yıllardır birbirlerine diss atmaktan başka bir boka yaramıyorlar. Partilerin hepsine devrim yapılması gerek.
 
Hala oy vermem diyenler var. Bu ülke eğer böyle kafalar olursa iyice çökecek. Neye vermiyorsun kardeşim sanki çok refah bir ülke de hiç gerek yok. Tam bir saçmalık. Ben sol tarafına veririm. Henüz kim aday olacak belli değil zaten. Fakat Ali Babacan da iyi oylar alabilir ama eğer Meral Akşener aday olursa o da iyi oylar alabilir.
 
Boş oy atarım. Önemli olan isim değil zihniyet. X partisi gelse torpil olacak Y partisi gelse de torpil olacak yada o olacak bu olacak ülke ne ileri gidiyor ne geri yıllardır patinaj çekiyor
 
Herşeyden ve herkesten önce kendi milletinin çıkarlarını düşünen milliyetci bir lider lazım bize. Ali Babacan ak partidiyken bile yeri gelmiş kendi partisini eleştirmiş zeki bir insandır.Mansur Yavaş da güçlü bir isim aday göstermezler ama bence hem sağ hem sol kesimden oy alabilecek dürüst bir insan.
 
Kardeşim bu zamanda oy vermemiz lazım. Hepimiz vatanını milletini seven ve yükselmesini isteyen insanlarız. Bu iktidarla olmaz. Boş oy atmayın, muhaliflere atın. Babacan iyi gibi duruyor.
 
Şunu iyi bilin sevgili dostlar;

Türkiye yönetilmez idare edilir.

Kim gelirse gelsin malum Parti'nin yaptıklarını yapmaya devam edecektir bu arada büyük şehirleri alan CHP bunu kendi başarısı ile değil AKP'nin başarısızlığı ile almıştır.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst