Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Muhteşem Set (well-groomed male)

Bu ürünü hiç kullanmadım fiyatı yüksek geldi gürleştirici ve uyarıcı etkisi varmış içerisindeki kimyasal maddeleri bilmiyorum bence doğal yollara yönelmelisin şuanda 20 yaşındayım ve mükkemel denilebilecek
Gür ve simsiyah sakallarım var
Badem yağının etkisi çok
Git bi badem yağı al hergün uygula
1 ay sonra ortaçağa dönme garantisi veriyorum sana :D
 
17 yaşındayım baby face yüzüm var, sakal erkeklerde bu kadar çok önemli mi? Sakalım çıksın diye de uğraşlara girmedim, şahsen pek önemsemiyorum.
 
Sakal serumu vs hepsi hikayedir. Halihazırda tatlı badem yağı kullanıyorum. Bundan öncesinde serum kullanmıştım, verim alamadım. Tabi ki herkeste farklı olabilir ama genetik olarak da biraz gür sakallarım olduğunu söyleyebilirim. Banyo etmeden önce kullanıyorum, sonrasında yıkandıktan sonra inanılmaz bir yumuşaklık kazanıyorlar. Tabi 1 gün sonra yine her şey eski haline dönüyor. O yüzden düzenli aralıklarla yıkamanız gerekiyor ve bir de düzenli aralıklarla beslemeniz. Uzun ve zahmetli bir süreç biliyorum ama bu her şey için geçerli, neyi korumak istersen onu boş bırakmayacaksın.

Yok efendim her gün usturaya vuracaksınlar, sarımsak ezip süreceksin, yok bilmem ne naneyse onu sür bunu sür öyle değil :)
Önce doktora gidiyorsunuz. Sonra saç, sakal tipinize karar veriyorsunuz, ondan sonrada bir bakım kürü önerirse deniyorsunuz. Önermiyorsa en temizinden hakiki zeytinyağı ya da benim tecrübe ettiğim tatlı badem yağı kullanın.
 
Son düzenleme:
17 yaşındayım baby face yüzüm var, sakal erkeklerde bu kadar çok önemli mi? Sakalım çıksın diye de uğraşlara girmedim, şahsen pek önemsemiyorum.

Önemli değil, ama medya ile zamanında çok sağlam bir şekilde algılarımızla oynandığı için önemli görüyoruz. Çünkü reklam pazarlama, ürün satan şirketlerin para kazanması lazım. Sakal serumu vs...Yıllardır kadınların ince görünmesi gerektiği gibi gibi bir dünya reklam kampanyası ve ürünlerle onlara hep ürün satmak için delice bir reklam furyası vardı. Şimdi de hala bu tuzağa düşenler yok değil tabi.
 
Peki uzun saç modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst