Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Beyler anladım, normal şartlarda next yapmam lazım fakat en azından red alsam daha az üzülürüm gibi geliyor. Hemen nextlemek yerine nasıl bir başlangıç yaparak olayı tekrardan lehime çevirebilirim. Onu cevaplarsanız daha iyi olur.
Abaza mısın olum sen başka kız bul
 
önüne oturduğunda kız senin özgüvenine son bir şans vermek istemiş, beklentileri karşılayamamışsın ve soğumuş

illa ki deneyeceğim diyorsan bu iş artık sanaldan olmaz, bir dahaki ilk fırsatta kafandan uydurduğun özgüvensizlik problemini aşıp yanına gidip konuşacaksın, fakat cevap vermeme vs. konusundan bahsetme, havadan sudan bir muhabbet aç, eğlen ve çok uzatma
 
Bu kafayla ayarlasan da sürdüremezsin. Çok duygularına yönelik ve ısrarcı(itici) ilerliyorsun. Ayrıca kızı senin taktiğin düşürmez, kız saten notunu vermiş. Ağzınla kuş da tutsan o iş olmaz. Kendine yüklenme ve kendine değer katacak mantalite edin. Eksiklerini yanlışlarını düşün, düzelt ve değerini artır. Sonra zaten bu haline söveceksin inan bana. Yada burdan mucize bekle, en iyi taktiklerle git olmayınca gel bunu bir daha oku.
 
Sadece bir mesajlaşmaya bakarak kızın tutum ve tavrını tam olarak anlayamayız. Ama illa çıkarımda bulun diyorsan pek olumlu değil. Önerim bir şeyler yapmak istiyorsan reelden yap. Karşılaştığında yanına git oyununu oyna ne bileyim önceden hazırlık yap. Aksi takdirde sanalda yapacağın şeylerin pek etkili olacağını söyleyemem etkili olsa da bu şans olur becerin olmaz.
 
Fırsat Ayağına gelmiş kızı görmüşsün neden yanına gitmedin ve sosyal medyadan konuşmuşsun sonuçta her neyse nextle hata sende kızlar kedi gibidir fırsatın varken sevicektin
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst