Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Neden sporla uğraşmalısınız?

Ekseriyetle sporla uğraşan arkadaşlar kendilerinde olan değişimin büyüsüne kapılıp kafayı sıyırabiliyor. Hayatımızı spora değil de sporu hayata endekslemek daha doğru. Giden arkadaşlar mutlaka bunu göz önünde bulundurmalı.
 
Spor belli bir yerden sonra çok katlanılmaz bir hâl alıyor. 1 Yıl Fitness yaptım her yediğimi içtiğimi hesaplamaktan , Kalori olsun diye iğrenç shakeler içmekten artık kusuyordum. Bence spor yapılıcaksa bile abartılmamalı. Kendinizi fazla kasınca Spordan soğuyorsunuz


Abartmadan yapsana dostum. Shake, kalori hesabı filan çok kilolu değilsen abartmadan düzenli beslen
 
Spor belli bir yerden sonra çok katlanılmaz bir hâl alıyor. 1 Yıl Fitness yaptım her yediğimi içtiğimi hesaplamaktan , Kalori olsun diye iğrenç shakeler içmekten artık kusuyordum. Bence spor yapılıcaksa bile abartılmamalı. Kendinizi fazla kasınca Spordan soğuyorsunuz
Kanka spor sadece fitness değil ki, eğer fitnessa gitmeden öyle vücut olmuyor dersen, ben boksa gidiyorum mesela vücut belli bir şekle giriyor kanka alttaki gibi olmuyor, sonuçta her spor güç gerektiriyor. Ayrıca boks aşırı zevkli.
 
Spor salonuna giden biri olarak söylüyorum. Bildiğin paralı bu arada. Yetişkin grubuna girmeme rağmen insanları gram sevmedim. Birbirleri aralarındaki ezme çabaları felan. Büyük olsaydım kimseyle tanışmazdım hatta soğuk davranırdım aptal aptal şakalara katlanamıyorum ben. Ha belki sizin orda böyle bir sorun olmaz ama insanları sevmeyen biriyseniz uyarıyım hiç bulaşmayın.

Ayrıca ordaki yapılanların hepsini evde yapabilirdim. Bunların haricinde sadece yumruk atmayı öğrettiler. Direk yumruk, kroşe felan ama onu bile öğretemediler. Ya tamam kalabalık felan ama cidden bu yumruk işi için özel hoca lazım. Yani herkese yetişemiyor hoca. Direk yumruk atarken bacağı döndürmeyi 1 ayda anlayamadım güç mü alıyorum bacağımdan yani süsten farkı yok ya hoca kötü anlattı yada ben anlama özürlüyüm (Tabiki değilim.) Ve yanımdaki 4 yetişkin de öğrenemedi yumruğu sadnkjgfds

O parayla kendinize kıyafet alın, biyerlere bağışlayın birazını, kitap alın, dambıl alın.

Evde spor yapmaya başlıyacağım en yakın zamanda. Kim ne derse desin ben o salondaki haraketlerin aynısını evde yaparım koşmak içinde dışarı çıkarım koşarım hatta yumruk atmayı youtubedeki videolardan bile öğrenebilirim.

1 ay spor salonu ile yaptığım kas (kas dediğimde öyle şey bir şey yani size göre ufak felan olabilir ama cidden benim ellediğimde ve gördüğümde özgüvenim yerine geliyordu.)

Birde 1 ay evde yaptığım kasa bakacağım. Arada çok fark yoksa evde devam.

Şuan yine bakıyorumda koluma cidden rahatlatıcı bir şey lan hastanede yattım ara felan verdim ama hala kolumda sertlik var. Benim kolumda gram kas yoktu ve yumuşacıktı.
 
Sporu amaç için yapma hayat tarzın olarak yap
daha uzun süreli ve iyi olur
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst