Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Neg Atacam Diye Saçmalamak

Katılım
4 Nisan 2018
Mesajlar
279
Tepkime puanı
726
Şehir
İçel
Olum siz manyakmısınız ? Gerek bu sitede bazen başka sitelerde konuşmaları görüyorum.Kızın belli ilgisi var nEg aTmALıyIM aLFa oLaCaM aQ diye olacak şeyide mahfediyorsunuz.Neg atmanın amacı egosu tavanda olan kızların egosunu indirmek.Bunuda Allah belanı versin tipe bak diyerek yapmak değil.Özellikle yeni birkaç makale okuyan arkadaşlarda görüyorum.Bütün konuşma boyunca neg atmalıyım kafasında.Kendini kanıtlıcam derken dahada rezil ediyor.Kimisi 45 derecelik açılarla falan kafasını bozmuş.Matematik gibi her adımı kafasında hayal ediyor formül falan uyguluyor aq.Lütfen okuduğunuz şeyi doğru anlayın bir akıl ve mantık çerçevesinden geçirin.Şunuda unutmayın bütün kızları tavlayamassınız abi.Bunu size vaat edenler manipulasyon ile sizi köpek eden kişiler.Neyse ne demek istediğimi anladınız lütfen Alfa olacam mq diye kasıntı olmayın bu şekilde kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz kızda bunu anlıyor zaten.Sonra neden olmadı diye burda ağlamayın gençler iyi forumlar.
 
Aynen kanka bende böyle düşünüyorum şunu yapın bunu yapın diyorum bende ama bunları taktik olarak demiyorum mesela özgüvenli olun diyorum bu taktik değil kişisel gelişim eğlenceli olun diyorum bu taktik değil bunları bir şekilde yapmacıkta olsa zamanla kendine uyarlamalı insan olmuyosa olmuyordur ama insan eğlenceli yönünüde keşfetmeli ve biraz kasmalı bunun için buda kendin olmamak değil aslında
 
Aslında ne yazdığının bile bir önemi yok.Yüksek statülü ve özgüvenli olunca kız her yazdığına,realde de her konuştuğuna gülüyor;düşüyor.Bu biraz da kendini sizden düşük görmesiyle de alakalı.Ama siz bu özelliklere sahip değilseniz kızı sosyal medyada tavlasanız bile realde buluştuğunuzda kız sizin kasıntı konuşmanız ve hareketlerinizden ilk dakikalarda soğur.
 
Ben bu işlerde yok taktikmiş yok formülmüş yok soğuk okumaymış yok uygulayanada sinir oluyorum. Eğer özgüvenin yerindeyse doğaçlama gidersin kız senden etkilenirse yürürsün etkilenmezsen çokta s'kimde dersin bu kadar. Seninde dediğin gibi her kızı tavlayamazsın.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst