Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Nofap overrated

Katılım
3 Ağustos 2018
Mesajlar
91
Tepkime puanı
61
Yaş
26
Şehir
İzmir
İradeden başka bir şey kattığını sanmıyorum ????
 
bana kattıklarını anlatsam , aklın hayalin şaşar kardeş.
 
İrade ve bosalamadigin için kızlarla daha çok vakit geçirmek istiyorsun. İlk önce 51 gün yaptım bir numarası yokmuş diyip bozdum . Sonra forumda birinin yazısını görünce tekrar başladım . 33 gün falan oldu şimdi yine bi bok olduğu yok
 
Alakası yok bikere "Elsa jean anal gangbang bdsm satanic gay porn" şeylerini izlemeye devam et
 
Peki o zaman pornoları izlemeye devam et, Her gün asıl. O zaman daha iyiysen öyle devam et. Kimse seni zorlamıyor ki? Herkes nofap yapmak zorunda değil ki? Bizene elalemin sikinden değil mi? Zaten herkesin anlamasını beklemiyorum.

Overrated yalan gereksiz demek değil önce şuna bir parmak basalım. İkincisi her gün asılırım bir şey değişmez diye bir şey demedim, nofap etkileri sanki yıkık bir insan modeliyken nofap yapınca "fannymagnet" etkisi yaşıyormuşsun gibi anlatılıyor. Eleştirmek için eleştirmeyin lütfen azıcık düşünüp yazın.
 
Zaten düşünüp yazıldı, Yorum kasma derdine hiç bir zaman girmedim.. Girmemde.. Tüm etkiyi veya beklentiyi bir kenara bırak.. Elinle ilişkiye girersen gerçeği ile ilişkiye girmek istemezsin. Doğamızda var mı böyle bir şey?
Sana yap yada yapma demiyorum artık insanlara bir şeyleri anlatmaktan sıkıldım, Bu konularda tonlarca makale zaten yazıldı ve bende yazdım.. İster yap ister yapma yani.
Elimle ilişkiye girdiğim için gerçeğini istemiyorum ? Tamam hocam ya bir yere varmaz bu :D
 
evet overrated çünkü kişiler dışarı çıkıp başka insanlarla iletişim kurarak gelişmek yerine evde oturup 31 çekmeyerek gelişmek istiyor fakat bu olmayacak testesteronu falan boşverin karakterinizde kızların testlerini geçmek, hobi sahibi olmak yoksa çekim yaratamayacaksınızdır
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst