Biliyorum konuyla alâkasız olacak lakin konu buralara geldiği için bir yorumda bulunayım naçizane: 100 adamın içinden 10 kaliteli adam olsa yeter; 1000 adamın içinden 100 kaliteli adam olsa yeter; 10000 adamın içinden 1000 kaliteli adam olsa yeter....
Yani anlayacağınız, bu sayı böyle uzar gider. Ne kadar fazla kişiye ulaşırsak kaliteli erkek sayımızı da o kadar arttırırız. Yoksa olduğumuz yerde sayar dururuz. Godless'in açtığı konular belli olur, N.R.'ın açtığı konular belli olur, benim açtığım konular ve diğer yazar arkadaşların açtığı konular belli olur ve okuyucu bizim bilgimiz kadar sınıra sahip olur. Ötesine gidemez, yeni şeyler öğrenemez.
Ama meselâ, bizim bildiklerimizden daha farklısını bilen bir adam gruba gelir ve bu bildiklerinden bahsederse hepimize yeni bir ufuk açılır. Sonra o adamın dedikleri üzerinden de yeni yeni bilgiler gelişir. Yoksa o 100 adamın içindeki o 10 kaliteli adamın bilgisinin sınırları içerisinde dolanır dururuz.
Akmayan su pislenir diye boşuna dememişler.
Ve, bir konu daha, şu ki; biz bu forumda kaliteli erkek olmayı öğretiyoruz, şu kızı nasıl tavlarsınız bu kızı nasıl düdüklersinizi anlatma derdinde değiliz. Eğer böyle bir derdi olan varsa geneleve gitsin işini görsün, burası yaşam tarzı ve ilişkiler hakkında bir forum. Kimseye de hayatın sırrını vermiyoruz forumda, her erkeğin bilmesi gereken mevzulardan bahsediyoruz. Bu yüzden entrikacı bir tarikatmışız gibi diğer erkeklerden bunları saklamanın bir lüzumu yok.
Hepimiz bu mevzuları, bu forumu bir yerlerden öğrenip geldik. Ha gökten vahiy alıp da forumu öğrenen varsa ona saygı duyarım. Var mı aramızda böylesi ? Eğer vaktinde biz sizlerden bu forumu gizlemiş olsa idik bugün siz bu forumun başkalarından gizlenmesini istediğinizi söyleyemezdiniz beyler, gerçekçi olalım.
Dediğim gibi, bu forum toplumsal bir forum. Burada bizler kaliteli erkek yetiştiriyoruz. Eğer bugün Türkiye'de kızların davranışlarından şikayetçi iseniz bunun tek nedeni kaliteli olmayan erkeklerin davranışlarıdır.
Çünkü öyle etki böyle tepki doğurur.
Bu yüzden, ne kadar çok erkeğe ulaşırsak o kadar daha fazla bilinçlenme olacak ve bu toplumsal düzeyde etki edecek. Bir kişiye bile doğru zihin yapısını versek bize yeterli.
Ve son olarak, merak etmeyin forumun kalitesi de düşmez. Biz forum yöneticileri saksı değiliz elbet. Forumu düzenliyor, gereken yerde gerekeni yapıyoruz. Kaldı ki forumumuz Godless'in belirlediği kurallar çerçevesinde ilerliyor. Bu yüzden kimsenin bu forumun kalitesini düşürmeye cüret edemeyeceğini size temin ederim.
Diyeceklerim bu kadar, rica ediyorum konu dışına çıkmayalım. Bunları gereklilik duyduğum için yazdım ama elbet bu konuyu daha farklı bir başlıkta ve zamanda konuşmamız daha doğru olacaktır.
İYİ FORUMLAR!