Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Özgüvenimin Düşmesi?

Katılım
7 Kasım 2018
Mesajlar
32
Tepkime puanı
10
Yaş
32
Şehir
İstanbul
Sevgilimden ayrılalı 5 ay oluyor. Onunlayken tam bir beta gibi davrandım ona her türlü muhtaçmış gibi. Ayrıldık çabalım barışalım diye bi baktım sonra başka erkekle çıktı ortaya. Onunla birlikte olabilir hala takip etmiyorum. Birlikte fotolarını koymuştu kaldırmış vs neyse. Ortak arkadaşımız var daha doğrusu onun arkadaşı sosyal medyada bugün birlikte fotolarını gördüm ama kızdan iğrendiğim için bir etkisi olmadı diyordum. Nedense bir anda özgüvenim düştü.

Ondan sonra kendimi değiştirmiştim halbuki. Son zamanlarda birçok kızla tanışıyorum konuşuyoruz görüştüğüm oldu. Nedense eski sevgilimi -engellediğim için karşıma çıkmasın diye görmüyordum onu- görünce bir anda özgüvenim düştü. Neden düşer? Bunun düşmesini nasıl engellerim?
 
Gönlünü kaptırırsan yıllar geçsede içinde ukre kalır özgüvenle alakası yok
 
Gönlümü fena kaptırmıştım açıkçası daha önce hiçbir sevgilimle bunu yaşamadım.
Hatta şöyle ki bu kız öyle bir işledi ki beni aklımda evlenme fikri yokken evlenme fikri edinmiştim bu sene evleniriz diye plan bile yapmıştık.
Neden böyle bir kahpelik yaptı açıkçası öz eleştiri yaptığımda istediği şeyler olmadı ve de ben çok aşırı muhtaç izlenimi verdim ona davranışlarımla.
 
Valla bir şey diyim bende 1 yıl bir şeyler yaşayıp 1 yıl peşinden köpek gibi betalık yaparak süründüm. 2 yıllık bu süreçten sonra insan onsuz yapamam diyor felan özgüveni düşüyor. Ama acı, üzüntü, onsuz yapamam gibi şeyler zamanla geçiyor. Özgüveni ise bir işte ustalaşarak toparlayabilirsin, yada bilmiyorum arkadaşlarınla dolaş gül kahkaha at bence bu bile özgüven toplar sende ne güzel arkadaşların var.

Not: ben de senin gibi böyle kara kara düşünüyordum ki ben böyle bebek gibi ağlarken 2-3 sevgili çoktan değiştirmiş. Şuan eminim başkalarının altına yatmıştır.

2. not: Ailem bile biliyordu o kızı sen düşün ciddiliğimi.
 
Benimkilerde biliyordu. Açıkçası ilk başlardaki gibi acı vermiyor ama bir şekilde önüme çalınca onun acı çekmiş olmasını istiyorum
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst