Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Penis boyu

Dünya erekte penis ortalaması 13.6 cm’dir. Ayrıca bu yazılan uzatma hareketlerinin hiçbir bilimsel kanıtlanmışlığı olmamakla birlikte birçok zararı kanıtlanmıştır.
Büyük tahribatlara sebep olursunuz, erekte olamamaktan tut erken boşalmaya kadar.

Büyük penisi herkes ister kimse yok demez ama penisi 10 cm ve üzeri olan herkes normaldir. Tek uzatma yolu ise ameliyat.
 
Kardo sana her sabah 3 set 10 tekrar dick curl yazıyorum hareketleri Yavaş ama etkili yap , hissederek yap , negatife yüklen efsane pump olursun :)

Şaka bir yana sakın uğraşma böyle şeylerle insanlar degistirebilecegi seylere odaklanmalï : vücudu , kişiliği , işi vb . Bu yontemleri denersen ulasabilecegij dedigi gibi max 1 cm veya 1.5 cm falan bunun için de değmez yani. Hemen mesaja eklemek istiyorum arkadas ortamindayim diye hizli yazmiştim. Dostum eğer gercekten mikro boyutlarda bir penisin varsa ( ereksiyon hali 7-9 cm arası) bir ürolog a gozukmende fayda var biz burda gırgır şamata yapiyoruz ama... Ayrica kadinlarin vajinasi zaten 12-13 cm e kadar alıyor kisiden kisiye gore degişsede durum genel olarak böyle bir de bu cografyada iklime göre gayet doğal . Nasıl bir asyalinin penisi küçük oluyorsa bizlere göre kadinlarin da vajinasi o kadar dar oluyor ki öyle içeriklerde denk geldiysen farketmişsin çok cabucak acı duyar asyalı kadınlar.Keza bir Afrikalı insanlarin da o bölgeye göre bir adaptasyon sağlaması da daha büyük bir penis ve daha geniş bir vajina durumu sağlıyor.( istisnalar tabi olabilir ama genel böyle) hemen bir diger yorumum ise penis boyu büyüklüğü = tatmin miktarı gibi bir yanılgın var dostum. Bak hayat illuzyondan ibarettir. Elinin altindakini canavara donusturmen tamamen ortamın aurosına , testosteron miktarına , kadınla arandaki duygusal bağa ve kadının seni ne kadar istemesine bağlı. Eğer tüm şartlar uyuyor ve de kadın gercekten sana bir sevgi , aitlik ve de güven duyuyorsa senden kralı olmaz o cinsel ilişkide bir ömür boyu unutamaz. Tabi şartlar uygun değilse kadın bakkala gitse daha çok yorulur vaziyete gelir ve bunu da unutamaz şayet başarisizliğindan dolayi :) Umarim işine yaramıştır dostum.
 
Son düzenleme:
Kadının g noktası 5 6 cm içerde 10 cm penisin olsa bile uyarman mümkün ortalama zaten 13 14 cm işlev konusun da problemin yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Bu bildiğin işte uzun penisim varsa kadın etkilenir falan evet bi nebze hoş görünebilir ama çokta üzerinde durulacak bir şey olarak görmüyorum. Bunları düşüneceğinize psikolojik, duygusal olarak kendinizi güçlendirin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst