Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Redditte Takip Edilmesi Gereken Konuları Söyleyin Herkes Faydalansın

Katılım
9 Ağustos 2018
Mesajlar
140
Tepkime puanı
74
Yaş
25
Şehir
Eskişehir
Evet bu başlık altında Redditte takip edilmesi gereken konuları söylüyoruz r/TheRedPill gibi gerek oyunun içinde geçen kız tavlamak için gereken konular gerek genel kultur gerek gundem olsun hepsini bu başlık altına yazalım
 
İnsanların çok fazla teoride kalıp uygulamaya daha az önem verdiğini görüyoruz. Bu konuda düşüncelerin neler? Çok fazla okumanın insanda olumsuzluk yarattığını söyleyebilirim.
ecnebiler analysis paralysis diyorlar bu duruma. çok okumak demeyelim de hayata geçirilmeyen okumalar insanda olumsuzluk yaratır. çünkü bu kişi bu sefer eksiklerini görecek, okuyarak eline pek bir şey geçmediğini de görecek ve morali bozulacak. ancak pratik uygulamalar ve bunun getirdiği sürprizler insana devam etme gücünü verebilir. bunun istisnaları tabii ki vardır. en temeli de şudur, eğer o kişi motivasyon ile değil de disiplin ile iş yapıyorsa okumak ona hiç bir şekilde zarar vermez. disiplinini oturtmuş bir kişi motivasyonunu kaybetse bile yaptığı işe devam eder. aslında uzun uzun yazılabilecek bir konu ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst