Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ruhun arafı

Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
44
Yaş
23
Şehir
İzmir
bagimliliklarimdan kurtuldum ve kendimi spor ve bilime verdim istediklerimi yapabiliyorum guclu bir insanim fakat kizlara nedense gerek duymuyor.önemsiz zavallı ve acınası varlıklar oldukları kanaatindeyim açilis yapmak iliski devam ettirmek tavlamak her neyse onlar gereksiz gelmeye basladi cabalamiyorum tamamen gelisime odaklandim sosyallik konusunda problemim yok fikirlerinizi yazin bi konusalim
 
Valla en iyisini yapıyorsun bende 2 sene evvel trp ile tanışmıştım mental olarak baya bir değiştim. Eskiden aşık olmak gibi saçma sapan duygular beslerdim. 2 yıldır easy fuck kafası ile takılıyorum hiç bir uğraşım yok trpden öncede felsefi görüşümden dolayı kendimi her zaman geliştirmeye çalışırdım trp beni kadınlar konusunda bir fikir sahibi yaptı hiç uğraşmıyorum ara sıra kadınlar benimle iletişim kurmak istiyor algıladığım zamanda çok kısa sürede işi bitirmeye çalışırım eğer naz yapıpta süreci uzatıyor ise uğraşmadan salıyorum zaten etrafta binlerce alternatif var. Dış görünüş olarak etrafımdaki kızlardan aldığım geri dönüşlere göre kendime 10 üzerinden 6 7 diyebilirim, görünüş olarak mükemmel biri değilim ama leşte değilim ortalarda birşeyim. Ara sıra bir topluluk içinde canım sıkılınca bir kaç kızla oyun oynarım yaptığım hal ve tavırlara nasıl bir geri dönüş aldığımı analiz etmeye çalışırım.Hem olay eğlenceli oluyor hem de %60 oranlarında başarı elde edebiliyorum ama canım sıkılıp salıyorum, kızların duygularıyla oynayıp psikolojik baskı yapmayı seviyorum ağladıkları zaman yüzlerine gülüyorum sadist bir bireyim.
 
Güclü bir davranis takdiri aldin benden böylesi daha iyi bencede
 
Güclü bir davranis takdiri aldin benden böylesi daha iyi bencede
eyvallah dostum, lise zamanlarında iken felsefe ile ilgilenmeye başlamıştım yaşıtlarım boş boş takılırken o yaşlarda az da olsa kendimi mental olarak geliştirdim. Sonra üniversite başladı trp ile tanıştım skepticonun yazılarını okumaya başladım kendisinin bloguda var bakabilirsin mgtow kafasında olan biridir skeptico sayesinde bu zamanlara gelip potansiyelimi açığa çıkardım, kendisi benim için ateşleyici oldu. Zaten ingilizce öğrenincede karşıma yüzlerce kaynak çıktı. İşimi kolaylaştırdım maalesef türkçe kaynak bu konularda pek yok.
 
Şimdi bu olayı yorumluyorum
Sabah yanında çıplak bir kadın var mıydı ?
dün seks yaptın mı ?
Bu hafta seks yaptın mı ?
Bu ay seks yaptın mı
Hayatında kaç kere seks yaptın ?
Yani am bolluğundaysan ya da bundan önce am bolluğundaysan ve hepsini bırakıp bu yola gireceksen helal olsun Büyüksün
Ama
Henüz daha Sevgilin bile olmamışsa bence bu yol Saçma
Çünkü erkek kendisini her alanda yetiştirmeli kadınlarda lazım
 
Şimdi bu olayı yorumluyorum
Sabah yanında çıplak bir kadın var mıydı ?
dün s*ks yaptın mı ?
Bu hafta s*ks yaptın mı ?
Bu ay s*ks yaptın mı
Hayatında kaç kere s*ks yaptın ?
Yani a* bolluğundaysan ya da bundan önce a* bolluğundaysan ve hepsini bırakıp bu yola gireceksen helal olsun Büyüksün
Ama
Henüz daha Sevgilin bile olmamışsa bence bu yol Saçma
Çünkü erkek kendisini her alanda yetiştirmeli kadınlarda lazım
Haklısın dost eğer hiç birşeyde yoksa bi çabala uğraş göster zaten bu uğraşta senin fiziksel gereksinimin için, her türlü fayda kendine.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst