Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Saplantıdan kurtulmak

Katılım
30 Aralık 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
5
Yaş
23
Şehir
Bursa
Öncelikle selamlar! Forumdaki çoğu bilgiyi yalayıp yuttum neil straussun oyun kitabını okudum redpill falan tabi öğreneceğim çok şey vardır tabiki. Tam bir bilgi yığınına dönüştüm ancak pratiğim hiç yok konfor alanımın dışına çıkamıyorum bunları anlatmamın sebebi az sonra anlatacağım konu hakkında durumumu bilmenizi istemem. Şimdi asıl konuya gelelim lisenin başından beri saplantılı olduğum bir kız var 11.sınıfın 1.Ayından itibaren kadın erkek ilişkilerini fazlasıyla araştırdım arkadaşlarıma daha sahaya bile çıkmadan tavsiye verir tavıra gelmiştim yani kısacası g*tüm acayip kalktı herşeyi bilirim tavrında ama önemli olan asıl şeyin sahaya çıkıp bu bilgileri pratiğe dökmek olduğunu anlayınca o g*tüm bir güzel indi. 11.sınıfta özel okula gitmeyi planlıyordum(sonradan gitmemeye karar verdim) ve dedim ki kendime instagramdan istek atayım gt atmazsa zaten okuldan gidiyorum (özgüvensizliğe bak kudurucam) sonra kız geri döndü ben egolu modlara girdim (ha bu arada sanırsam narsistlik var bende) istek atışımın ertesi gün kız bana baya bir iş attı bakışlarıyla falan öğle arası gidiyorum oturuyorum biyere yakınıma oturuyor falan sürekli bakışmalar, ben hala kızın bana iş attığına inanamıyorum ulan ben kimim amınakoyayım falan diyorum. Kız yanımdan geçiyor bana bakıyor(arkadaşım söylüyor) kafamı çevirip bakamıyorum falan ama bir yandan da hoşuma gidiyor egomu tatmin ediyorum kız 7/10 falan böyle 2.5 hafta Brezilya dizisi gibi geçti.

Evet kızın egomu sikip attığı duruma geliyorum şimdi. Abi yine Herzamanki gibi takılırken kız yanımdan geçti beni gördü ve sihirli sözcükleri söyledi “al işte” ananı s*keyim benim bir modum düştü yok böyle bişey eve gidip kendimi sikesim var sonra biraz düşününce kız bunları boşuna mı yaptım bari kendi ego mu tatmin edeyim kafasıyla söylediğine karar verdim. Asıl gelişimim bu durumdan sonra gelişti talan ettim bütün bilgileri forumdaki . Abi bu durumdan sonra delikanlıyız tabi sen kimsin aq kızı modunda instada takipten falan çıktım. Kızla 2 hafta sonra falan yine sürekli bir yerlerde karşılaşıyorum ama kız bu sefer bana kinle bakıyor.

Şimdiye gelirsem saplantı oluşum artık kıza değil. Okadar iş atmasına bana her fırsatı vermesine rağmen nasıl gidip konuşamam özgüvensizliğin dibi aq. Artık kızı bir hedef gibi görüyorum kızda gözüm yok sadece tek isteğim kızla eğlenceli 2 kelam etmek ve bu saplantımı yenmek ama kız beni tersleyip siker atar diye korkuyorum. Ha bide kız asla tek gezmiyor hep yanında bir arkadaşı var malum 2kişilik kümelerde kızların nasıl olduğunu biliyorum. Ulan bunun ne kadar büyük bir saplantı olduğunu şuan daha iyi anladım 20 dakikadır aralıksız yazıyorum. İçimde çok büyük bir ağırlığa dönüşmeye başladı, tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.(Eklemeyi unutmuşum kızın sevgilisi var ama başka okulda)
 
Son düzenleme:
Tehditkar ve yoğun test yapan bir kıza benziyor... ya da fazla egolu .d
 
Tavsiyem korkunu yen tecrübe edinirsin takma bukadar
 
Dostum buna benzer bir durum yaşadım aslında.
Sanırım sorunun tamamen kendine güvenmemekten kaynaklı bunun nedeni birçok şey olabilir. Yazdıklarında çıkardığım tahmin çok kafaya takmam ve her detayı düşünmen.
Şu anda gittiğim dershanede bundan iki ay önce terasta sigara eşliğinde keyifli bir sohbet çeviriyorduk arkadaşlarımla, o sırada karşımda duran arkadaşımın arkasında enfes bir hatun beni kesiyordu o anda kendi ortamında olduğum için (kendimden emin ve rahat konuşuyordum) ve sanırım bundan etkilemişti. Daha sonraları kızı ne zaman görsem elim ayağıma dolanıyordu çünkü kendi değerimi bilmiyordum.
Zamanla kızın bu durumundan dolayı bana olan etkisi yok denilecek kadar azaldı ve yanılmıştı kendime olan güvensizliğim yüzünden.
Ben ise kendimi olucakmış gibisinden hayallere kaptırdım daha sonra işlerin iyice kötüye gittiğini fark ettim ve bu durumdan kurtulmak için araştırdım bu forumu keşfettim ve değişim başladı.
Normalde gelişimime önem veririm ve toplumum %70'inden bu konuda daha çok çaba sarf ettiğime inanıyorum ve şunu fark ettim insanların benden daha az bildiği konularda bile kendinden emin olmaları önemli bir konu.
Ve bunu fark ettikten sonra inanılmaz derecede ilişkilerde yükselişe başladım.
Toparlamak gerekirse, insanların ne dediği konusunda her kelimenin altında anlam arama çoğu otomatik moodda.
Bir konu hakında en ufak bir bilgin olsa bile o konuya hakimmiş gibi davran ve ağzın iyi laf yapsın.
Senden istediğim aynanın karşısa geç ve birbirinden farklı beş kelime düşün ve bunun üzerine aynaya bakarak keneden emin bir şekilde hikaye oluştur Mimiklerine hakim ve özgüvenli bir şekilde.
Sonra sahaya ve yarınını gör
 
Aynı senin gibiyim dostum, acını çok iyi anlıyorum...
Bir sürü kızla kesişiyorum, arkadaşlarım olum herkesin gözü üzerinde yürüsene falan diyince tabi ego tavan yapıyor. Sonra iş pratiğe gelince sanki istemiyormuşum gibi pipim içeri kaçıyor topukluyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi korkuları yenmek lazım, özgüvenimiz çok törpülenmiş... Bu konuda da bir erkek atasözü söyleyeyim, klişedir ama doğrudur: Seviyorsan git açıl (demesi kolay:) )
 
Aynı senin gibiyim dostum, acını çok iyi anlıyorum...
Bir sürü kızla kesişiyorum, arkadaşlarım olum herkesin gözü üzerinde yürüsene falan diyince tabi ego tavan yapıyor. Sonra iş pratiğe gelince sanki istemiyormuşum gibi pipim içeri kaçıyor topukluyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi korkuları yenmek lazım, özgüvenimiz çok törpülenmiş... Bu konuda da bir erkek atasözü söyleyeyim, klişedir ama doğrudur: Seviyorsan git açıl (demesi kolay:) )
Sorma brom ya artık olay kız falan da değil işte kendimdeki bu eksikliği bikere gördüm ve kızı her görüşümde eksikliğim yüzüme vuruluyormuş gibi hissediyorum ama kendimi her gün geliştirmeye çalışıyorum umarım bir gün yeneceğim
 
Aslında bu durum, ilk başlarda herkese olabilecek bir durum gibi geliyor bana göre,

Paylaşmış olduğum bir saha raporunda, son yapacağım eylemde benim de içimde bir kuşku, eylemi yerine getirememe ama sonra şunu öğrendim, kızın yerine neden kendimi reddediyorum böyle bir şey olacaksa. Kendimizi kendimiz reddetmeyelim zira bu durum artık bir korku değil, pişmanlığa dönüşebilir..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst