Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sence şu kız mı güzel yoksa ben mi?

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
Sence şu kız güzel mi diye soran sevgili

Herkese selamlar beyler.
Az önce Duygusal Vampirler isimli duygusal manipülasyonu anlatan kitabı okurken aklımdan geçmiş ilişkilerimi gözden geçiriyordum. Bunu sıklıkla yaparım, yeni bir şeyler öğrenirken geçmişimde yaşayıp yaşamadığımı kontrol ederim. Bu öğrendiklerimin doğruluğunu sağlamanın bir yoludur aslında.

Geçmişimdeki insanları gözden geçirirken Didem isminde buralarda popüler ve güzel olan bir kızda durdum. O zamanlar lise yeni bitmiş, belki çalışırım diye mezuna kalmıştım. Derslere bir iki göz gezdirdikten sonra çalışmamış sosyal medyada vakit geçirmeye başlamıştım. Didem'i birkaç yıldır sosyal medyada görüyor ancak konuşmaya yeltenmiyordum. Muhtemelen bana bakacağını düşünmediğim için şansımı denememiştim. Facebook'un popüler olduğu dönemlerde benim de pek de azımsanamayacak kadar bir kitlem vardı. İnsanlar tarafından seviliyor, paylaşımlarım bol bol yorum alıyordu. Hayliyle orada oldukça dikkat çekiyordum. Didem de arada bir yorum yapıyor, mesaj atıyordu. Onunla beraber olmak aklımın ucundan dahi geçmediği için pek de önemsemiyordum aramızdaki diyaloğu.

Ben liseden mezun olduğum sene herkes Facebook'u bırakıp Instagram'a göç etmeye başlamıştı. Facebook'u hala bırakmamış olsam da o zamanlar Instagram hesabım vardı. Nasıl olduğunu hatırlamadığım şekilde Didem'le tekrar iletişim kurmaya başlamıştık. Ben hala beklenti içinde olmadığımdan yazmıyor, yazdığında eğlenceli şekilde karşılık veriyordum. Bir süre böyle gittikten sonra normal şekilde diyalog kurmaya başladık. Beni tanımaya çalışıyor, daha fazla ilgi gösteriyor üstüme düşüyordu. Hatta sabahlara kadar ders notu hazırlayıp bana yolluyor ben sabah uyanınca onu okuyup aklımda kalanları söylüyordum. Yani günlerce uykusuz kalmıştı benim için. Kendisi de idealist bir insandı, hedefleri yüksekti bu uğurda oldukça çaba sarf ediyordu.

Sence şu kız güzel mi diyen sevgili

Günler böyle ilerlerken flörtöz şekilde konuşmaya başladı. Ben tanışmamız boyunca kendisine asla iltifat etmemiş veya sulanmamıştım herhangi bir beklenti içinde olmadığımdan ötürü. Kendisi bana iltifat etmeye başlayınca yavaş yavaş yelkenleri suya indirmeye başlamış, iltifatlarına karşılık vermeye başlamıştım.İltifat ediyor, kişisel sorular soruyor ve verdiğim tepkilere bakıyordu. Bizler buna shit test diyoruz ancak o zamanlar test edildiğimi anlamamıştım.

Ben samimiyetimize inanarak daha fazla iltifat ediyor, testleri dürüst şekilde cevaplıyordum. Her testten sonra verdiğim cevaba oranla yakınlaşıyor veya uzaklaşıyordu. Kızlara iltifat edip havalara girmesine sebep olmayın diyordu. E tabi mütevazılıktan böyle dediğini düşünüyordum o zamanlar, haklı olduğunu çok sonradan anladım.

Şu kız güzel mi diye soran sevgiliye verilecek cevap

Yine bir gün bu tip bir teste maruz kaldım. Bir tane kızın fotoğrafını atıp "Sence bu kız mı güzel yoksa ben mi?" dedi. Attığı kızdan güzeldi ve dürüst şekilde "bu da sorumu tabii ki sen" demiştim. "Nasıl ben ya, şu kıza baksana şu dudaklara, şu fiziğe bu kız benden güzel" şeklinde bir tepki verdi. Muhtemelen bir şans daha tanımak istedi kendince ve ben "saçmalama sen daha güzelsin, şuran şöyle buran böyle" diyerek Didem'i diğer kızdan güzel olduğuna ikna etmeye çalışıyordum.

Neticede onu güzel bulmam onun için önemli olmalıydı, öyle değil mi? Değilmiş, sınandığım son testmiş ki kız o günden sonra mesaj atmayı kesti. Ben de kendisine yazmadım, bir daha da görüşmedik yıllardır.

Mantıklı düşününce kızın hoşuna gitmiş olması gerekiyordu ettiğim iltifat ve diğer kız yerine onu güzel bulmam. Problem de burada ya zaten mantıklı düşünerek hareket etmiş olmam.

Kız 10/9.5 oranında bir kızdı. Güzel olduğunun farkındaydı, zekiydi, kültürlüydü, eğlenceliydi, sohbeti güzeldi ve durumları yerindeydi. Her açıdan kusursuz bir kızdı. Bu kız zaten güzel olduğunun farkındaydı. Çünkü defalarca duymuş ve aynaya her baktığında bunu fark etmişti.

Her erkek defalarca güzel olduğunu söylemişti, ta ki benle tanışana kadar. Ben tanışmamızda güzelliğinden etkilenmemiş (etkilenmiş ama belli etmemiş), iltifat etmemiş hatta onunla alay etmiştim, üstelik eğlenceliydim de. Kızın kafasında direkt olarak farklı erkek konumuna yerleşmiştim. Kız beni merak etmiş ve daha fazla tanımak istemişti. Bu yüzden de farkında olmadan çeşitli sorular yöneltmişti. Eğer duygularıma yenik düşmeyip kızın güzelliğinden etkilenmeden eğlenceli şekilde sorularını geçiştirmiş olsam o kızla birlikte olacaktık. Fakat mantıklı düşünüp mantıklı hareket ederek mükemmel giden duygusal ilişkiyi berbat ettim.

Bu yüzden bu konuyu açıyorum, konu daha çok shit test nedir gibisinden bir konu oldu ancak o amaçla açmadım konuyu.

Sence ben mi güzelim yoksa bu kız mı? Sence bu kız güzel mi? Bu soruları o kızdan sonra defalarca duydum. Hemen hemen her ilişkimde, flörtümde ve tanıştığım kızlar bu soruyu yönelttiler. Belki farkında olmadan belki de ustaca bir sinsilikle, bilmiyorum. İyi bildiğim şey ise bu tip soru sorulduğunda pis pis sırıtmak. Bazıları sırıtmamdan karşı tarafın daha güzel olduğunu ima etmemi anlamayıp ısrarla tekrar soruyor. Onlara da "dürüst mü olayım yoksa yalan mı söyleyeyim?" diyerek karşıdakinin güzel olduğunu ima ediyorum. "Bu da soru mu şimdi" deyip karşıdaki kızı süzüyorum, soran kişi anlıyor hayliyle.

Birkaç ay evvel Jolly Joker'e konsere gitmiştik bir kızla. Mekandayken yanımızdan 2 tane hatun geçmişti. Kız durup dururken şu kız mı güzel yoksa ben mi diye soru yöneltti. Gösterdiği kız oldukça açık bir elbise giymiş, oldukça iyi fiziği olan, oldukça güzel oldukça da sarışındı. Ben cevap vermek için kızı süzerken elimdeki birayı ağzım yerine kazağıma içirince anlamıştı zaten cevabımı. Kıza bakarken elimdeki birayı üstüme dökmüşüm, ben bunu fark edip pis pis gülmeye başlayınca "o kız daha güzel desen de olurdu en azından kazağın temiz kalırdı" deyip trip atmıştı. Kızın şu an beni deli gibi arzuladığını anlatabilir hatta kanıtlayabilirim ama bunu yapmam. Yine de o olayı çoktan unutmuş durumda olduğundan emin olabilirsiniz.

Siz siz olun kızı mutlu edeceğinizi zannederek kızı iltifat bombardımına tutma hatasını yapmayın. Diğer kızı güzel bulmanız, konuştuğunuz kızı güzel bulmanızdan daha çok mutlu eder inanın bana. Yani onu mutlu etmek istiyorsanız gösterdiği kızı beğendiğinizi ima edin şakayla karışık. Kısa vadede aldıkları cevaptan memnun değilmiş gibi görünseler de uzun vadede işe yarayacaktır.

Uyarmadan edemeyeceğim aranızda bazı arkadaşlar yanındaki kıza hakaret edercesine tepki verebilir. Bu hataya kesinlikle düşmeyin. Kastettiğim şey eğlenceli şekilde imada bulunmak. Kastettiğim şey "sen götüme benziyorsun" demek yerine "dürüst mü olayım yalan mı söyleyeyim" demeniz veyahutta hiç cevap vermeyip pis pis sırıtmanız, karşı tarafı süzerek "bu da soru mu şimdi" demeniz daha etkili olacaktır. Kendi kullandığım ve işe yaradığını yüzlerce kere test ettiğim şeyleri söyledim size. İster kendi tekniğinizi ve cevaplarınızı geliştirin isterseniz de benim yöntemlerimi kullanın, tercih sizin.
 
Ah su testler... her ne kadar fark etsem de bazıları ağır siklet teste sokuyorlar ardi ardına kesilmiyor nakkoyim. En son içselleştirdiğim düşüncem gidip robot gibi ha bu test ha su test diye cevabı seçerek veriyorum. Ha ise yarıyor mu yarıyor ama kafan skiliyor
 
Ah su testler... her ne kadar fark etsem de bazıları ağır siklet teste sokuyorlar ardi ardına kesilmiyor nakkoyim. En son içselleştirdiğim düşüncem gidip robot gibi ha bu test ha su test diye cevabı seçerek veriyorum. Ha ise yarıyor mu yarıyor ama kafan skiliyor

Ben her erkegin icinde alfanin olduguna inaniyorum.Sıkıntı,bulusmalarda eglenmeyi düşünmemek bence.Bulusma icin shit testi gececegim neg atacagim diye analiz mastürbasyonu yapmak,en az iltifat edip arzunun pazarligini yapmak kadar yanlis.Eger kendini ben buraya eglenmeye geliyorum cercevesine sokarsan bu shit testler cok daha eglenceli bir hal alabiliyor cunku görüyorsun ki kucuk kiz cocugundan farklari yok.İcinde bu shit testleri gecicek bir mekanizma var,olay bunu aciga cikarmak.Ben shit test neg nedir dusunmeyin bilmeyin demiyorum,sadece zaten eglenmeyi kafaya koyarsaniz bunlari otomatik olarak gececeksiniz.Ama tabii ki de bunlarin bilincinde olmak kotu bir sey degil.Emin ol ki bulusmaya kadini etkilemek icin giden ve gerginlikten kizla hicbir seksuel tini olusturamayip gidip hegelin dusuncelerininin niye yanlis olduğunu konusan bir fare degilsen yine buyuk bir kisimdan siyrilmis oluyorsun.Sen oyle olmadığın icin demedim bu arada,yazasim geldi...
 
En basit test budur. Genelde şunu diyerektesti atlıyorum.
" Bence babaannnem daha güzel "
"Saçları babaaanneme benziyor "
 
Kastettiğim şey "sen götüme benziyorsun" demek yerine "dürüst mü olayım yalan mı söyleyeyim" demeniz veyahutta hiç cevap vermeyip pis pis sırıtmanız, karşı tarafı süzerek "bu da soru mu şimdi" demeniz daha etkili olacaktır

bunun yerinede susup tınlamamanız da etkili olacaktır.. ben genelde ya susarım başka birşeyle ilgilenirim kedi veya köpek geçerse-en yakınım da ne var ise ya da sırıtırım.
 
En basit test budur. Genelde şunu diyerektesti atlıyorum.
" Bence babaannnem daha güzel "
"Saçları babaaanneme benziyor "
Kullanıcı adının hakkını vermeye çalışıyorsun anlaşılan, devam et doğru yoldasın.

Senin yaptığın şey neg değil hakaret oluyor. Arasındaki farkı ayırt edin artık. Neg atacağım derken kıza hakaret ediyor farkında olmadan işleri daha da berbat hale getiriyorsunuz.

Yazıyı okudun mu bilmiyorum ama yorumuna bakılırsa okumamışsın. Amaç flört veya sevgilinizin gösterdiği kızı güzel bulmak. Ne kadar çirkin olursa olsun o gösterdiği kızı güzel buluyoruz.

Senin yorumundan anladığım kadarıyla sevgilinin sana gösterdiği kıza hakaret ediyorsun. Bunu yapmıyoruz, dişi sinek bile gösterse güzel buluyoruz.

Ne sevgilinize ne de başka kıza hakaret etmeyin. Şakayla karışık dokundurun yeterli.

Aşağıdaki diyaloğa eski Instagram hesabımda denk geldim. Bu kız hem fizik hem dış görünüş bakımından oldukça güzel, zarafetli bir kızdı. Sokakta gördüğünüzde arkasından dönüp bakacağınız türden birisi.

Kendi güzelliğinin oldukça farkında, o yüzden neg atmam iltifat etmemden daha çok hoşuna gitti. Üstte belirttiğim gibi fiziği boyu posu çok güzeldi. Yine de öyle olmadığı halde gözümde şişmansın imajı vermişim. Hiç beklemediği bir hamle olduğu için afallamış hayliyle :D

613
614
616
 
@Godless Alpha güzel bir konuya parmak basmış. Shit testler aslında çok basit bir mevzu kadının modunu değiştirin böylelikle testi geçersiniz.

Forum geneline faydası olacak ufak bilgi
Kadınlar değersiz erkekleri hiçtest etmez onlardan kaçarlar ve kadınlardan test yemiyorsanız, değerinizi yükseltin.

Ortalama değerdeki erkek. Bu erkekler, kadından hem çekicilik hemde güven testi yerler.
Nedir bu çekicilik testi? Kadın sizin ortalama bir erkek olduğunuzun farkındadır bu adam rol mü yapıyor yoksa cidden çekici birisi mi? Bunu düşünür ve size çekicilik testi yapar.
Çekicilik testine bi kaç örnek.

En yakın kankam berkecanla görüşcem. (Türkçe anlamı: Eğer beni kıskanırsan senin çekici biri olmadığını anlarım)
Şu kız mı güzel ben mi?
(Türkçe anlamı:Abaza erkek misin? eğer öyleysen çekici değilsin.)

Gelelim güven testlerine. Amaç güvenilir biri misiniz yoksa hemen kaçacak birinsanmısınız bunu öğrenmeyi amaçlayan testtir.
Örnekleri
Acaba senden hamile kalsaydım beni bırakıp gider miydin?
Güzel bir kız sana teklif etse benden uzaklaşır mıydın?
Evime hırsız girse gecenin bi saatinde koşa koşa gelir miydin?
Tarzı sorulardır.

Neden forumda hep cinsel pazar değerinizi yükseltin diye bas bas bağırıyorum. Cinsel pazar değerinizi yükseltirseniz çekicilik testleri size uğramaz çünkü kadın sizin çekici erkek olduğunuzu kabul eder ve sadece güven testi yersiniz. Azıcık betalık yapınca zaten güven testini geçiyorsunuz.
Foruma yenikayıt olan erkekler set felan açmayın o işlere girişmeyin bir yıl kadınlardan uzak durun. Sporunuza, kitsp okumaya ve birçok şeye vakit ayırın. Kendi cpnizi doruklara çıkardıgınızda işte o zaman kızlarla konusmaya başlayın.
Cpdniz düşük olarak dünyaya geleblirsiniz bu sizin suçunuz değil ama cpdniz düşük olarak gezinirseniz bu tamamen sizin suçunuz. Ayriyeten siz kadının testlerini geçmeye çalışan bir mario değilsiniz. Kendinize odaklanın. Bu mesajım forum geneline.

Cpd ölçer: How To Maximize Your Attractiveness To Women (The Definitive Guide)
 
@Godless Alpha güzel bir konuya parmak basmış. Shit testler aslında çok basit bir mevzu kadının modunu değiştirin böylelikle testi geçersiniz.

Forum geneline faydası olacak ufak bilgi
Kadınlar değersiz erkekleri hiçtest etmez onlardan kaçarlar ve kadınlardan test yemiyorsanız, değerinizi yükseltin.

Ortalama değerdeki erkek. Bu erkekler, kadından hem çekicilik hemde güven testi yerler.
Nedir bu çekicilik testi? Kadın sizin ortalama bir erkek olduğunuzun farkındadır bu adam rol mü yapıyor yoksa cidden çekici birisi mi? Bunu düşünür ve size çekicilik testi yapar.
Çekicilik testine bi kaç örnek.

En yakın kankam berkecanla görüşcem. (Türkçe anlamı: Eğer beni kıskanırsan senin çekici biri olmadığını anlarım)
Şu kız mı güzel ben mi?
(Türkçe anlamı:Abaza erkek misin? eğer öyleysen çekici değilsin.)

Gelelim güven testlerine. Amaç güvenilir biri misiniz yoksa hemen kaçacak birinsanmısınız bunu öğrenmeyi amaçlayan testtir.
Örnekleri
Acaba senden hamile kalsaydım beni bırakıp gider miydin?
Güzel bir kız sana teklif etse benden uzaklaşır mıydın?
Evime hırsız girse gecenin bi saatinde koşa koşa gelir miydin?
Tarzı sorulardır.

Neden forumda hep cinsel pazar değerinizi yükseltin diye bas bas bağırıyorum. Cinsel pazar değerinizi yükseltirseniz çekicilik testleri size uğramaz çünkü kadın sizin çekici erkek olduğunuzu kabul eder ve sadece güven testi yersiniz. Azıcık betalık yapınca zaten güven testini geçiyorsunuz.
Foruma yenikayıt olan erkekler set felan açmayın o işlere girişmeyin bir yıl kadınlardan uzak durun. Sporunuza, kitsp okumaya ve birçok şeye vakit ayırın. Kendi cpnizi doruklara çıkardıgınızda işte o zaman kızlarla konusmaya başlayın.
Cpdniz düşük olarak dünyaya geleblirsiniz bu sizin suçunuz değil ama cpdniz düşük olarak gezinirseniz bu tamamen sizin suçunuz. Ayriyeten siz kadının testlerini geçmeye çalışan bir mario değilsiniz. Kendinize odaklanın. Bu mesajım forum geneline.

Cpd ölçer: How To Maximize Your Attractiveness To Women (The Definitive Guide)
10/8 çıktım :d Kendimi 10/7 görüyordum beklediğimden yüksek çıktı(sadece görünüş. Hepsini yaptıktan sonra güncelliycem)
 
Son düzenleme:
@Godless Alpha güzel bir konuya parmak basmış. Shit testler aslında çok basit bir mevzu kadının modunu değiştirin böylelikle testi geçersiniz.

Forum geneline faydası olacak ufak bilgi
Kadınlar değersiz erkekleri hiçtest etmez onlardan kaçarlar ve kadınlardan test yemiyorsanız, değerinizi yükseltin.

Ortalama değerdeki erkek. Bu erkekler, kadından hem çekicilik hemde güven testi yerler.
Nedir bu çekicilik testi? Kadın sizin ortalama bir erkek olduğunuzun farkındadır bu adam rol mü yapıyor yoksa cidden çekici birisi mi? Bunu düşünür ve size çekicilik testi yapar.
Çekicilik testine bi kaç örnek.

En yakın kankam berkecanla görüşcem. (Türkçe anlamı: Eğer beni kıskanırsan senin çekici biri olmadığını anlarım)
Şu kız mı güzel ben mi?
(Türkçe anlamı:Abaza erkek misin? eğer öyleysen çekici değilsin.)

Gelelim güven testlerine. Amaç güvenilir biri misiniz yoksa hemen kaçacak birinsanmısınız bunu öğrenmeyi amaçlayan testtir.
Örnekleri
Acaba senden hamile kalsaydım beni bırakıp gider miydin?
Güzel bir kız sana teklif etse benden uzaklaşır mıydın?
Evime hırsız girse gecenin bi saatinde koşa koşa gelir miydin?
Tarzı sorulardır.

Neden forumda hep cinsel pazar değerinizi yükseltin diye bas bas bağırıyorum. Cinsel pazar değerinizi yükseltirseniz çekicilik testleri size uğramaz çünkü kadın sizin çekici erkek olduğunuzu kabul eder ve sadece güven testi yersiniz. Azıcık betalık yapınca zaten güven testini geçiyorsunuz.
Foruma yenikayıt olan erkekler set felan açmayın o işlere girişmeyin bir yıl kadınlardan uzak durun. Sporunuza, kitsp okumaya ve birçok şeye vakit ayırın. Kendi cpnizi doruklara çıkardıgınızda işte o zaman kızlarla konusmaya başlayın.
Cpdniz düşük olarak dünyaya geleblirsiniz bu sizin suçunuz değil ama cpdniz düşük olarak gezinirseniz bu tamamen sizin suçunuz. Ayriyeten siz kadının testlerini geçmeye çalışan bir mario değilsiniz. Kendinize odaklanın. Bu mesajım forum geneline.

Cpd ölçer: How To Maximize Your Attractiveness To Women (The Definitive Guide)
Güven testi dediklerinize nasıl cevaplar verilmeli?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst