Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sevgilimin Yanında Açtığım Başarılı Set

Kusura bakma dostum, üyenin biri kadınları aldatmak adamlık mı, Redpill'i yanlış anlayan ergenus gibi bir şey yazmıştı sana, ben de ona ithafen yazmıştım bunu ve şikâyet ettim. Admin de o üyenin yorumlarını kaldırınca da benim yorumum orada kaldı, sana yazmışım gibi göründü :D

Her neyse başarıların devamını diliyorum dostum, coşuyorsun :)
Ben sadece doğru bir şey olmadığını belirtmiştim o da iyiymiş görüş te belirtmemizi istemiyorsun sanırım ?
 
Ben sadece doğru bir şey olmadığını belirtmiştim o da iyiymiş görüş te belirtmemizi istemiyorsun sanırım ?

Kadın erkek ilişkileri dahil, her türlü bireysel ilişkilerde insanı aldatmak zaten doğru değildir. Zaten etik olmayan bir davranış ve ayrıca Red Pill'i tamamiyle, hakim, her şeyi bilen birisi de olduğumu iddia etmiyorum. Yaşım itibariyle ergenlik çağını hala devam ettiriyorum ama kendimi belli bir bilinç içerisine sokabildim. Görüş belirtmende herhangi bir sıkıntı görmüyorum fakat sadece numara almak bile neden ergenusluk seviyesine düştü ki?

Ben sadece öğretici olması açısından yaşadığım bir anımı anlattım. Kaldı ki hala devam eden bir ilişkim var ve numarası aldığım kızdan sevgilimin haberi var ve niyetimin de kötü olmadığı biliyor. Tabak çevirmek aldatmak değil sadece devamlılığı sağlamaktır. Burada yüzlerce kelimeyle tabak çevirmeyi anlatmayacığım zaten birçok kişi artık ezberledi bile. Hatta @notoriousdaddy belirtmesiye kadar eğlenen ustalığı kullandığımın farkında değildim.

Meselenin özü şu; eleştirmek zaten bireysel bir hakkın ama bunu belirli bir mantık çerçevesinde konuşabiliriz, kusura bakma ama o konulara ya da mesajlara toxiclik getirdiysen zaten moderatörler gerekli şeyi yapar.
 
Ben sadece doğru bir şey olmadığını belirtmiştim o da iyiymiş görüş te belirtmemizi istemiyorsun sanırım ?

Silinen yorumu yazan sen değilmişsin galiba dostum :D Kusura bakma Betaboy'un mesajını tam attığımda ben de atmıştım mesajımı. Yazımın sana yönelik olduğunu düşünme. Genele anlatmak daha mantıklı olur.
 
Numarayı aldım sonra iş hakkında konuşmaya başladık. Daha sonra birbirimizi daha iyi tanımaya başladık ama mevcut bir ilişkim var diye daha ilerisine gitmedim hiç
tabak çevirmemenin zararını gördüm kesinlikle tabaksiz kalmamak gerek iyice paslanmıstim 1 senelik ilişkide çıkınca tamamen konfor alanındaydim o pat diye birini buldu benim bulmam epey sürdü dersimi aldım korona sonrası setlere çıkıcam umarım yakalanmam derdim aldatmak değil tabi :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst