Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sivilcelerimden Kurtuluyorum - 45 Günlük Günlük

Katılım
13 Haziran 2018
Mesajlar
270
Tepkime puanı
215
Şehir
Ankara
Evet baslıkta da gördüğünüz gibi sivilcelerimden kurtuluyorum. Hem de doktora ihtiyaç duymadan. En son gittiğimde
Eylül aylarında zoretanin tedavisine başlamam gerektiğini söylemişti. Aslında o kadar durumun vahim olduğunu düşünmüyorum. Türevi ilaçlar boy uzamasını durduruyor. (Birçok arkadaşımda gördüm.) Başlıkta neden bu kadar emin yazdım? Çünkü herşeyden önce inanmanız gerek. İstediğiniz hapı istediğiniz kremi kullanın. Hastalıkların kaynağı zihindedir. İnandığınız sürece herşeyi elde edebilirsiniz.

Süreçte Yapılması Gerekenler
1-İnanmak

2- Her aynaya baktığınızda ototelkin yapmalısınız. "Sivilcelerim gün geçtikçe azalıyor. Lekeler ve siyah noktalar yok denecek kadar azaldı. Gün geçtikçe hayalimdeki yüzde daha da yaklaşıyorum. En büyük ilacım kendime olan inancım. Bilinçaltımın gücü sayesinde herşeyi yapabilirim" Bunu hem aynaya baktıgımızda hemde günde 3 kere tekrar etmeliyiz. (Vücudumuzu gevşeterek). Birisi uyumadan önce olmalı.

3- Günde en az 4 litre su içmek. Kendinize 1,5L su şişesi bulun ve sabah öğle akşam olmak üzere günde azami 3 kere bitirip tekrar doldurmalısınz.

4- Yüzünüze ellemeyin. Gerektiğinde parmak ucuyla degilde farklı sekilde dokunmaya calısın.

5- Eğer önemli buluşmanız yoksa asla sivilcelerinizin sıkmayın. Eğer mecbur kalıp sıkarsanız pamuğa limon sıkıp iltihabını alın tampon yaparak.

6- Otu boku vücudunuza sürmeyin. Cildinize uygun yüz temizleme sabunu bulabilirseniz günde 2 kere yıkayabilirsiniz.

7- Bol bol yeşillik tüketmeliyiz. Sorunu içten halletmeye çalışıyoruz.

Uzak Durmamız Gerekenler
1- Şeker

2- Abur cubur ve şekerli içecekler

3- Rafine karbonhidratlar

4- Patates kızartması vb.

GÜN 1 (10 Ağustos 2018): Kullandığım tüm jelleri kremleri bir kenara bıraktım. Cildimin yenilenmesi için 20 gün kadar su hariç hiçbir kimyasal sürmeyecegim.

GÜN 2: İnancım tam. Hedeflediğim su miktarını içtim. Yüzüme degmemeye calısıyorum. Ara sıra parayla fazla muhatap olduğumda hemen elimi yıkamaya gidiyorum. Rafine gıdaları ve ekmeği henüz bırakamadım.

GÜN 3: Hedefim su miktarınıiçtim. Yatmadan önce oto telkinlere devam ediyorum. Çıkan sivilceler kendiliğinden kuruyor. Elimi yüzüme olabildiğince az değiyorum.

GÜN 4: Artık su içmeye alıştım. 4 litre bile yetmiyor bazen kalkıp su doldurmaya üşeniyorum :) Yüzüme henüz kimyasal dokundurmadım. Duş alırken yüzüme şampuan gelmemesine dikkat ettim. Yüzüme krem vb sürerkende aynı derecede sivilce cıkıyordu. Şuan daha az diyebilirim. 40 gün bile dolmadan geçebilir :)

GÜN 5: 10.günden itibaren min. 5 litre su içmeye başlayacagım. Telkinlerim işe yarıyor. Sivilcelerim azalıyor. Sadece gece yatmadan önce telkin yapıyordum, artık yatmadan önce ve uyandıktan sonra yapacagım. Ayrıca günlüge basladıgımdan beri nofapteyim bunu dip not olarak belirteyim :)

GÜN 6: Su içmeye ve telkinlere devam. 10.günden itibaren nilera okyanus sabununu kullanacagım. Daha önce kullanmıştım. Yararı cidden olmustu. Ayrıca daha önce de belirttigim gibi 10.günden itibaren 5lt su icecegim.

GÜN 7: 1 hafta ne kadar cabuk gecmis :) Öncrlikle aynı zamanda 1 haftadır nofapteyim zorlanmadıgımı belirtmek isterim. Bunun ana sebebi büyük ihtimal gün saymamak ve kafaya takmamak. Sivilcelere gelecek olursak, 1 hafta boyunca ağzıma asitli içecek ve aburcubur sürmedim. Patates kızartması çok az yedim ilk basta farkında degildim bunun da yasak oldugunun sonra hemen yemeyi bıraktım zaten :D Şahsen ben cildimde iyikrsme görüyorum. Yüzüme hic sabun değmedigi icin tabiki yaglı fakat sabunu alınca daha iyi olacaktır.

GÜN 8: Akşam sinemaya gitmistim 3 litre su içmiştim. Bahane yok eve gelince kalan litreyi yatmadan önce içtim. Telkinlere devam. Belki ilerde nasıl yaptıgımı detaylı bir sekilde yazarım. Eskiden yüzüme 2 günde bir maske yapardım yağlardan arınırdı. Şuan cildim çok pürüzlü doğru düzgün su bile vuramıyorum. Ama sivilceler ve izler azalmaya baslıyor. Zaten cildin kendini yenilemesi için birsey sürmüyordum. 10.günden itibaren günde 1 defa olmak üzere (uyanınca) yüzüme aldıgım sabunu süreceğim. 10 ya da 7 gün sonra durum gidişatına göre günde 2 ye cıkarıcam.

GÜN 9: Bugün aynı gecti. Günlüğü artık 10. Günden sonra haftada bir yazmayı düsünüyorum. Yorum kısmından devam edecegim :)

GÜN 10: Sabunu kullandım. Yüzümden 5 kilo eksildi gibi geldi :D Ailemden sivilcelerimin azaldıgına dair yorumlar alıyorum. 5L su işi biraz hayal gibi :) Hftaya görüşmek üzere..

GÜN 17:
 
Son düzenleme:
Dostum bu sorundan bende muzdaribim bende de baya azalma göründü ablam bana bir tane yüz yıkama jeliyle başka bir ürün daha önermişti onları almıştım birkaç ay önce baya işe yaradı şimdi yanaklarımda neredeyse hiç yok sivilce sadece izler var çenemde ve anlımda var biraz onları da artık eskisi gibi ellemiyorum eskiden ruh hastası gibi gördüğüm yerde patlatırdım yara yapardım mal gibi. Daha bugün yaptım ama bu çok nadir eskiye göre çok gelişme var elimi yüzüme götürmüyorum eskisi gibi zaten baya azaldı sivilcelerim.
 
Niveanın yüz temizleme jelinin içinde küçük partiküller var sivilcen varsa eğer onları daha da yayabilir bende öyle yapmıştı bilgin olsun
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst