Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Siz Kimsiniz ? Gelecek Planınız ?

Katılım
16 Nisan 2018
Mesajlar
78
Tepkime puanı
67
Şehir
Düzce
Şöyle durup bir bakın, insansınız değil mi ? Elinizden tonla şey gelebilir, inanılmaz şeyler yapabilirsiniz kendiniz için. Tek yapmanız gereken hayal kurmak, düşünmek, hayata geçirmek. Ama %99 u neyi tercih ediyor ?
Memur olmayı, sabah 8 akşam 5 düzenli işe gidip gelmek zorunda olmayı, inanın bana gelip al sen şurada memursun masa başı işin hazır buyur sabah 8 akşam 6 çalışıyorsun dese o işi kabul etmem. İnsanlar ise bunun için çabalıyor, kıçını yırtıyor şu hedef için ve neredeyse çoğu buna bile ulaşamıyor.
Sebebi belli değil mi beyler ? Size, bize empoze edilen oku oğlum, ders ders, okul, geleceğinizi sadece memur olarak, düzenli bir iş sahibi olarak elde edebilirsiniz algısı başka bişey değil.
Biri size gelip dedi mi acaba, sen insansın lan kendin üretebilirsin, kendi işini yapıp büyütebilirsin neden her ay düzenli iş saati ve düzenli sikik bir maaş için çalışasın ? kendini bilgisayar konusunda, web konusunda, bilmem ne konusunda geliştir dedi mi ?
İşini kur, düzene sok sonra kafana göre istediğin saatte işini yap, kendi patronun ol, insan gibi yaşa, üret.
Okul iyidir, insanları tanımamızı sağlar amacı her ne kadar bu olmasada, temel olarak hayatı kavrar kendinizi eğitirsiniz.
Ama geleceği asla ama asla okula bağlamamalısınız. Durup bir kendinize ben neyim diye sormalısınız, ne istiyorum ? bu işi mi yapacağım ? ömrüm boyu böyle yaşamak zorunda mıyım lan ?
Eğer üretmezseniz bu dünyada yeriniz yok. Eğer üretmezseniz herkes gibisiniz.
Kendi hikayemden örnek vereceğim, ben kendimi ilkokul civarı keşfettim diyebilirim. O zamanlar yeni bilgisayarım olmuştu 4. sınıfa falan gidiyorum 5. sınıfta tr.gg uzantılı bedava bir websitesi açtım baktım hoşuma gidiyor aq evet baya baya 3 kuruş etmez bir sitede yazmak hoşuma gidiyor. Her gece uyumayıp sabaha kadar kurcalıyordum derken derken her sene hatta her gün bir ilerleme kaydettim zevk alarak, isteyerek kimse bunu yapacaksın demiyordu ve bunu yapanlar çok azdı hoşuma gidiyordu.
Bir oyun hakkında bir blog açtım 8. sınıfa giderken baya tuttu, arkadaşlarım yanımda muhabbetini bile yapmıştı bir keresinde :) ben bunu o siteden bakmıştım la gibi :) güzel bir ivme yakaladım 2 sene içerisinde kendi araba paramı biriktirip kenara koydum, bunu dövize çevirdim ailemin tavsiyesiyle ve şu an çevirdiğim para 2 kat değerlendi.
Git gide ilerlediğimi görmek bana zevk veriyordu, yapmaktan zevk alıyordum önemli olan buydu. Oturup 1 gün ilgilensem sıkılmıyordum.
Neyse şu an istediğim saatlerde çalışıyorum, iyi bir durumdayım, istediğim şeyleri yapıyorum, kendimi geliştiriyorum, mutluyum anasını satayım ve neden biliyorsunuz çünkü azınlığın yaptığını yaptım. İnsan olduğumu fark ettim ve ürettim, dünya nüfusunun %99unun yaptığı bir şeyi yaparak başarılı olamazsınız.
Ailem uykusuzluktan okula gitmediğimde ben 3-5 kuruş kazanırken interneti kapattırmıştı :) evet çok komik.
Kısacası ne bileyim beyler ya zaten ülkenin geleceği muallakta anasını satayım 2 seneye iflas etmeyen şirket kalacak mı acaba sadece apple gelse ülkeyi satın alacak durumda dediğim kendiniz bişeyler yapın işte kalın sağlıcakla sizi seviyorum, siz azınlığın olduğu kısımsınız bunları neden yazdım bilmiyorum ama öyle yazayım dedim eyw.
 
Kanka sana bir şey soracağım. Ben telefondan kodlama, programlama öğrenip uygulayabilir miyim? Senin gibi bu işten para kazanabilir miyim? Bi yardımcı olur musun?
 
Kanka sana bir şey soracağım. Ben telefondan kodlama, programlama öğrenip uygulayabilir miyim? Senin gibi bu işten para kazanabilir miyim? Bi yardımcı olur musun?

Kanka ben kodlama, programlama öğrenmedim aslında hep internet siteleri üzerine çalıştım seo nedir, bir internet sitesi için iç, dış ne gereklidir bunlar üzerine çalışıp araştırdım hep. Ama tabii ki internette herkese para var yeter ki doğru bişeyler yap.
Öğrenip uygulayabilirsin kesinlikle.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst