Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Son Oyun

Kuşçubaşı

Blog Yazarı
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
361
Tepkime puanı
3,201
Şehir
Antalya
Oyun ne için vardır ? Ne için buna ihtiyaç duyarız ?

Elbette, herkesin bu soruya yönelik cevabı farklılık gösterecektir. Ama ortada net bir kesinlik var ve o da; en doğru kadını bulabilmektir.

Evet, istenen tam olarak budur aslında. Genlerimiz bizlere bunu emrediyorlar.

Oyuna başladığım zamanları hâlâ dün gibi hatırlıyorum. İlk zamanlar amacım önüme gelen her kızı yatağa atabilmekti, önümde heyecanlı bir hayat vardı ve bunu sonuna kadar değerlendirmek istiyordum.

Siz de bu ilk aşamadan geçeceksiniz, çünkü doğru olan bu. Ne kadar fazla kızla ne kadar çok tecrübe edinir, onları tanırsanız bu ileride daha kaliteli kızlarla kuracağınız temeli olan ilişkilerinize bir kapı aralayacaktır. Forumun %70'i şu an bu ilk aşamada.

Oyunun ikinci aşamasında ise artık her önüne gelen kızla yatmak değil de, kaliteli kızlarla tatmin edici ilişkiler yaşamak isteği vardır. Bu aşamaya geldiğinizde artık kızları temel olarak çözmüş olursunuz, bu yüzden daha kaliteli ilişkiler yaşıyor olursunuz. İşte bu dönem tam olarak pişme dönemidir.

İşte bu dönemde ihtiyacınız olan tecrübeyi tam olarak kazanırsınız. Forumun %25'ı şu an bu aşamada.

Bundan sonra ise artık olgunluk dönemine girersiniz. Artık her kızın değil, "o kızın" peşinden gitmek, onu elde etmek istersiniz. Artık piştiniz, olgunlaştınız. Bu aşamada artık genlerinizin size baştan beri emrettiği şeyi yapar ve gelecek kuşakların en sağlıklı olabileceği genlere sahip olan kadını ararsınız. Bu kadınla kuracağınız ilişki de sizi her yönden tatmin eder. Oyunun üstatlarından olan Neil Strauss gibi siz de artık bu aşamada "oyuna son" der ve yeni bir hayata "o kadınla" birlikte adım atarsınız. Bu adım sizin gelecekte kuracağınız ailenizin adımıdır aslında.

Sizin için küçük, gelecek kuşaklarınız için büyük bir adım :)

Elbette oyun bitti derken, buradaki kasıt oyunun diğer kadınlara karşı bittiğidir. İlişkinizde ise daima oyunun varlığını hissedeceksinizdir çünkü artık bu aşamaya kadar geldiyseniz oyun benliğinizin en derinlerine işlemiştir, ondan isteseniz de vazgeçemezsiniz.

Forumun %5'i ise bu aşamada. Ve sanırım beyler, ben de artık o %5'e girdim artık.


Hayatımı birleştireceğim o kadını nihayet buldum, uzunca bir süre ilişkimi devam ettirdim ve artık bundan sonra benim için sorumluluğu daha fazla, daha ciddi olan bir hayat başlıyor.

Ama korkmayın sakın, bırakır mıyım ben hiç sizi ? Daha ne mevzular konuşacağız sizlerle burada. Kuşçubaşı'ndan kurtulmak öyle kolay değildir :)

Umuyorum hepiniz bu güzel durumları yaşar, "o kadını" bulur ve kaliteli bir erkeğe yaraşır kaliteli aileler kurar, çocuklarınıza da benim ismimi verirsiniz :D

Yani, demem o ki; Oyun bitti ey Atinalılar!

Ve size güzel bir haberim var; eğer üşengeçliğimizi yener de bir tarih belirleyebilirsek düğüne hepiniz davetlisiniz ;)

İYİ FORUMLAR!
 
Son düzenleme:
Kaç yaşındasın merak ettim, yani ne kadar sürdü oyunu bittirmen?
 
Kaç yaşındasın merak ettim, yani ne kadar sürdü oyunu bittirmen?

Oyun Türkiye'ye ilk geldiğinden beridir oyunda varım Moody. 10-15 seneyi aşkındır da oyunun içersindeyim. Sen hesap et artık yaşımı :)
 
Son düzenleme:
Her geçen yıl,birer birer. Masadan eksiliyor dostlaaaaaaaarr...

Bana,bizlere çok şey kattın abi. Umarım bundan sonraki hayatın, bir öncekini kıskandıracak kadar güzel olur.
 
Şimdi ve gelecek için bir teşekkürü borç bilirim.Teşekkür ederim Barış Bey...

Ha bu arada Asıl oyun şimdi başlıyor :devilish:
 
Blog a üye olduğumdan beri senin eski-yeni yazılarını okudum. Senden bir şeyler öğrendim sadece karı kız da değil diğer konularda da.
Ben daha yolun başlarındayım sen ise oyunu bitirdin vay be. Bakalım bizim önümüzde nasıl yollar var.
 
Bir yoldaşımızı daha kaybettik. :(

Şaka maka en mantıklı evlilik kararı böyle olmalı. Dün kahvaltı yaparken Müge Anlı'yı izliyordum. Bir tarafta Gizem ve Osman (24) isminde genç bir çift var, 5 yıldır evliler. Osman henüz 19 yaşındayken Gizem'i kaçırıp evlenmiş. Diğer tarafta ise Metin ile Derya (37) isminde bir çift var, 20 yıldır evliler ve 3 çocukları var. Derya normalde çalışmayan bir kadınmış fakat son zamanlarda maddi sıkıntılardan ötürü 2 ay kadar çalışmak durumunda kalmış. Derya ile Osman aynı iş yerinde çalışıyorlarmış, bu sayede tanışmışlar. Bundan 10 gün önce ise ikisi birden kayboluyor ortalıktan. Derya, ablasına facebooktan ulaşarak başına silah dayatıldığını ve Osman'ın bir suçu olmayıp kendisine yardım ettiğini söylüyor.

Metin ve Gizem çok masum insanlar, aşırı iyi niyetliler ve toz konduramıyorlar. Birlikte kaçmış olmalarına ihtimal vermiyorlar. Bu yüzden silahla birilerinin kaçırdığında telefon kullanamayacağını akıl edemiyorlar. Düşünsenize birisini kaçırıyorsunuz başına silah dayayarak. Daha sonra o kişinin facebooka girmesine veya telefonla konuşmasına izin veriyorsunuz. Akıl karı mı bu olay?

Osman 19 yaşında, Derya 17 yaşında hayatta hiç tecrübe edinmeden ve neyi isteyip neyi istemediklerini anlayamadan evleniyorlar. Bu yüzden biraz gözleri açılınca biraz da ilgi görünce böyle bir karara varıp birlikte kaçıyorlar.

Metin bey ise gerçekten çok iyi niyetli bir insan olduğu için geri gel diyor. Kadın da anlaşılan pişman ve geri dönüyor. Metin bey, Osman için kaçtığını düşünmüyor, eşi Derya'nın öyle bir şey yapmayacağı konusunda çok emin. Bu yüzden de evimize dön diyor ve kadın dönüyor. Osman ise ortalıkta yok, belli ki Gizem'den hiç haz etmiyor.

Burada asıl vurgulamak istediğim şey neyi isteyip neyi istemediğini bilmeden evlenmiş olmaları. Bir erkek evlenecekse pickup ile tanışıp isteklerini öğrenince evlenmeli. Öteki türlü olursa bir taraftan birisinin aklı başka yönlere kayar, kaçamak yapmak ister. Böylesine bir evliliğin de hiçbir anlamı olmaz.

Bu arada ölüm döşeğinde olmadığım sürece o düğüne geleceğim. Mutluluklar dilerim şimdiden.

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst