Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Takım Elbise kadar seksi ve Prestijli Giysiler-Kombinler

Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
10
Tepkime puanı
6
Yaş
22
Şehir
İstanbul
Selllamlar Saygı değer forum üyeleri;

Aranızda benim gibi takım elbise fetişi olanlar vardır,ancak çoğumuzun da onu giyecek bir ortamı olmadığını biliyorum... O nedenle takım elbise kadar olmasa da ona yakın seksi ve Prestijli giysileri belirtirseniz faydalanalım.

Ben elbise askısını çok severim örneğin hem klasik hem ayrı bir hava katıyor.
 
Basic giyim tarzı kombinler yapabilirsin. Takım elbise etkisini yansıtmak hiç kolay değil. Takım elbisenin bir statü göstergesi var, giyeni başka birine çeviriyor. Şık görünmek önemli olmalı, prestijli giysi önemli değil. Senin vücudun kötüyse, postür bozukluğun varsa ya da renk uyumunu, modayı iyi bilmiyorsan ne giysen kötü durur.

Basic giyim tarzı için neler giyebilirsin: triko kazak, gri renk kot pantolon/siyah renk kot pantolon, gri-siyah gibi tonlarda kot ceketler, bisiklet yakalı dolgulu sweatler, koyu renk kazaklar, yine koyu tonlarda keten pantolonlar, gömlek ve eğer kaslı, yapılı kolların ve vücudun varsa kısa kollu siyah gömlek yakışabilir. Bu biraz riskli, iyi kombin yapmak gerekir. Dediğim gibi, iyi bir vücudun varsa iyi durur yoksa hoş durmaz.

Deri ceket artık çok klişe. Herkeste var, herkes giymek istiyor. Çok bilinen bir giysi, marka gibi bir şey oldu. Deri ceket daha çok rock/sokak havası verir. Takım elbise etkisine ancak basic tarzla yaklaşabilirsin. Ben koyu renkleri saydım ama sana yakışan renkler önemli. Bunların yanına saat ve gözlük ekle. Bileklik falan olmasın yalnız, istediğin o ağır, dominant etkiyi yitirir. Saat, özellikle deri saat iyidir.
Vücudumun kötü olduğunu düşünmüyorum da ama postür konusunda sıkıntılarım var gibi tavsiyelerin için teşekkür ederim!
 
Deri ceket giyerim kışın. En basit bir kombini üst seviyelere çıkartma şansı oluyor eğer doğru yapılırsa.

Onun dışında bazen gömleğin içine basic t shirt giyip açarım bazen de günlük hayatta kasıntı durmayacak gömlek teecih edebilirim.

O günkü ruh halime, gideceğim yerlere ve temiz kıyafete göre değişiklik gösteriyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst