Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Tecrübesiz Kız

Katılım
28 Temmuz 2019
Mesajlar
33
Tepkime puanı
63
Şehir
İzmir
2-3 haftadır görüştüğüm kızı yarın için eve çağırdım kabul etti ama kız çok tecrübesiz ilk öpüşmesini de dün benimle yaşadı. Ona da öpüşme dersek tabi ben öperken tabut gibi durdu karşımda neyse eve gelecek ve bu kızın ilk ilişkisi olacağı için nasıl ortamı nasıl rahatlacağımı bilmiyorum.​
 
Ben senin yerinde olsaydım önce kendim rahat olurdum . Gülümser , güzel güzel bakardım sonra mevzuya girerdim baktım kız ne yapacağını bilmiyor yönlendirirdim . Kendini gergin hissediyorsa kesinlikle dokunuş ve bakışlar etkili olacaktır . Arkadaş ortamında öptüysen kaltak gibi gözükmemek için tabut gibi durmuşta olabilir . Sonra yatakta çok iyi de çıkabilme ihtimali var . Beline kuvvet
 
Kız eve gelir gelmez üstüne atlayıp yiyişmek yerine önce evi tanıt.Örneğin hoşgeldin diyip içeri al sonra üstündekileri as ve ufak bir muhabbetten sonra evi gezdir.Eşyalarından falan bahset işte buralar basit.Ardından eğer manzaralı bir yerse biraz bakının ve kıza kahve yap sonra.Kahvenin ardından şöyle bir film faslı yapın.Kız ile C3-S1 fazında olduğunuz için biraz daha fiziksel teması arttır.El okuma rutinlerine girebilirsin eğlenceli olur hem de DHV yaparsın.DHV sadece etkilemede değil oyunun genelinde yapılmalı ancak şiddeti azalarak gitmeli.Her neyse ondan sonra kızla öpüşmeye başladıktan sonra arada ufak ufak geri çekil bakalım geliyor mu diye.Uyum testidir bu eğer gelirse daha şiddetli şekilde öpüşmeye başlayabilirsin.Önce sen üstünü çıkar ki kızın üstündeki baskı kalksın.Dokunmak isterse dokunsun falan tanısın yani o teni.Gerisi zaten rahat.Son dakika direnci olabilir onun çözümünü de biliyorsan halledersin bilmiyorsan sorabilirsin :)
 
Dans falan edin hem güven oluşturursunuz hem üzerinde ki baskı kalkar. Onun dışında sarılarak ortamı yumusat.
Yukarı da yazılanlar yeterli zaten kolay gelsin.
 
son dakika direnci nasıl çözülür
Bana hiç olmadı ama kitapta okuduğum kadarıyla çözümü şöyle : Kendini geriye çekip kadına kendini kötü hissetmesini sağlamak ve biraz sonra tekrar denemek . Yani istediğini alasıya kadar yapışıyon . Hayır dediğinde biraz daha sohbet edip ısındırıyorsun , sonra tekrar atlıyorsun üzerine . Olasıya kadar pes etme . O inatçıysa sen daha inatçı olmalısın :)
 
Beklediğim gibi bir dirençle karşılaşmadım, filmi izlerken bir anda olaya girdim. Zaten beklediği bir şeydi devamı geldi bazen biraz dur dese de biraz sonra bir kaç kere daha denedim sonrasında da ilki olduğu için pek üzerine gitmek istemedim.
 
İşin manevi kısımlarını da düşün derim. Kız kaç yaşında bilmiyorum ama kendim açımdan yorumlayacak olursam tecrübesiz bir kızla ciddi birşey düşünmüyorsam ilişkiye falan girmem. İşin manevi boyutunu da düşün.
 
Reşit değilse seni ihbar etmekle tehdit edebilir ona göre düşün?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst