Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

@wolwerine diss ;mükemmelliyetlik sıkıcıdır alfa olmayı bu kadar kasmayın

Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
36
Tepkime puanı
40
Yaş
24
Şehir
Tekirdağ
Nasıl yürüyeceğim?”
“Ne söyleyeceğim?”
“Onu nasıl arayacağım?”
“Nasıl daha kolay seks yaparım?”
“Kızlarla nerelerde tanışabilirim?”
“Testosteron seviyemi nasıl arttırırım?”
“Bana nasıl Erkek olacağımı söyle.”
“Hangi parfümü kullanmalıyım?” “Kadınlar hangi elbiselerden hoşlanırlar?”
“Kasılarak mı yürüyeyim?”
“Sakal bıraksam mı?”
“Konuşmamda daha çok aksiyon fiileri kullanayım mı?”
“Hangi cinsel pozisyonda seks yapayım?”
“Nasıl bir buluşma planlayayım?”
“Hırslı, sanatçı ruhlu ya da üstünlük taslayan biri mi olayım?”
Beyler, bütün soruları cevaplamaya kalksam, mahşere kadar bu sitede olurum. Siz bu siteye gelip şunu düşünüyorsunuz: “Eğer bilgi edinirsem, kadınlarla geleceğim değişecek.” Bu apaçık bir yalan. Geleceğiniz aynı. Sürekli değişen şey sizin geçmişiniz. İyi Çocuk, Baştan Çıkarıcı, Ukala Çocuk - ne fark eder? Siz garanti arıyorsunuz. Sonra geçmişinizi yeniden yazıyorsunuz (“Kadınlarla başarısız oldum zira koyun gibiydim ve yeterince ukala değildim.”). Belki farklı sonuçlar aldınız. Ama sonra eski halinize geri döndünüz. Ve daha fazla bilgi aradınız. Ve ardından geçmişinizi yeniden yazdınız (“Ah, kadınlarla başarısız oldum zira yeterince testosteronum yok”). Belki farklı sonuçlar aldınız. Ama sonra eski halinize geri döndünüz. Ve başka bir şey aradınız … Bu böyle devam edip durdu. Bu yüzden size klasik cevaplar vermediğim için beni bağışlayın. Sizi başka şekilde cevaplamama izin verin. Olay emniyet ile hata arasındaki farkı bilmekte.
GÜVENLİK
Güvenlik nedir? Aksiyonların hesap kitap işidir. Düşüncenin, hareketin, konuşmanın ve sevginin planlı yapılmasıdır. Mesela, konuşmanın “onun hakkında bir şeye dikkat ederek” sabitlenmesi, ‘güvenliktir’. Bu, onun giydiği kolye ya da başka bir şey hakkında konuşursanız, “kazanma” ihtimalinizin artacağını ima eder. Şu da başka bir ‘güvenlik’: “Cool ve hızlı bir araba!” Kadınların cool ve hızlı arabalardan hoşlandığı gözlemlenen bir şey. Bu nedenle de, erkekler böyle arabaları satın alarak kadınlar konusunda başarı şanslarını arttıracaklarına inanırlar.
Tüm baştan çıkarma teknikleri “güvenliktir”. Tüm NLP “güvenliktir”. Tüm fikir, kızı kapma konusunda şansınızı arttırmaktır.
Kendini geliştirme gerçekten iyi bir şey. Ama kendini geliştirme “güvenliğe” dönüşürse büyük bir problem (ya da kanser mi demeliydim?) ortaya çıkar. Kendini geliştirme fikri, şu ya da bu şekilde, şansınızı arttıracak. Ama sorun şu ki bu hiç 270 durmayan bir süreç. Bir spor salonuna gidip bakın, bir sürü yalnız erkek göreceksiniz. Her zaman o pozisyonda kalacaklar zira bir kadını elde etmek için mükemmel olmak gerektiğini düşünüyorlar.

Televizyon reklamlarındaki mesajı dinleyin. Eğer şu şampuanı kullanırsanız, şu sosyal hayata sahip olacaksınız, şu pirinç markasını kullanırsanız, aşk hayatınız şuna benzeyecek, vs. Mesaj, eğer bu ürünü kullanırsanız “mükemmel” olacaksınız şeklinde. Ama mükemmel sıkıcıdır.

İnternette başka bir takım erkeklere buluşma için nereye gitmesi gerektiğini soran genç bir erkeği ele alalım. Ne yemeli? Ne giymeli? Hangi restorana gitmeli? Ne hakkında konuşmalı? Hangi pozisyonda s*kmeli (evet bunu bile soruyorlar)? Kızı şurada mı yoksa burada mı öpmeli? Genç adam şöyle düşünür: “Eh beyn tüym bu biylgiyleri aliyrim! N00y! Bağa bayk!” Ben ise kafamı sallıyorum ve şöyle düşünüyorum: “Tanrım! Bu çocuk, internetteki bir takım tanımadığı adamların aşk hayatını tanımlamalarına izin veriyor! Nereye gitmek istediğini, ne yemek istediğini, ne konuşmak istediğin ve ne giymek istediğini bilmiyor. Kadınlar da bu erkeğe aynı gözle bakacaklardır.
Bir “güvenlik”, sizin hataları yok ettiğiniz hareket ya da düşüncedir. Hataları öngörmek başka bir şeydir (sonuçta önünüze gelen kızla evlenemezsiniz), ama onları tamamen reddetmek felakettir. Hayatınız ızdırap dolu mu olsun istiyorsunuz? Hayatınızı kalıba koymak ve şekillendirmek için “güvenlikleri” yutmaya devam edin.

pookun kitabı bilmem kaçıncı sayfası
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst