zaten bir saattir dalga geçiyorum kanka ne ciddiye alacam aqbana troll gibi geldi. yoksa bir insan bu denli saçmalayamaz. ayrıca eğer bu gerçekse bile çok hatalı konuşmuşsun. onu ciddiye almamalıydın. basit.e alay edip dalgana bakmalıydın. çok canını sıkarsa da mesajda belirttiğin gibi savcılığa ver kurtul. şunları adam yerine koyup açıklama yapmayın ya, kendilerini değerli hissediyorlar![]()
Birde diyoki suç duyurusunda bulundum beni taciz ettin diyorçıldırdım ahahahabana hiç denk gelmiyor anasını satayım böyleleri özellikle mi arayıp buldun ismini karalamadığın iyi olmuş yardırırım bende birazdan
![]()
Kız değil kadın hocam LÜTFEN ?Konuyu beynim yerinde iken okuyunca sana hak veriyorum, beynimi manava emanet edip okuyunca kıza hak veriyorum![]()
Aslında gayet sağlıklı bir insan saman altından iş çevirip erkeklerin hayatlarını mahvedeceğine cesaretli bir şekilde erkek düşmanlığını bariz gösterebiliyor.(bu gücüde ona asılan aciz betalardan alıyor, warrior arkadaşımız güzelce lafını esirgemeden kıza ayar vermiş bu konuda tebrik ediyorum.) Her kadın erkek düşmanıdır kimisi içine atar, kimisi böyle dışarı vurur. Bu dünyada en zorlu canlılar feminazilerdirAğlanacak halimize gülüyoruz. Bu kızın beyni yıkanmış sağlıklı düşünemiyor. Kesinlikle tedavi görmeli