Neye göre seçmeliyim parfümüm bitti ve yeni bir tane almayı planlıyorum sizin kullandığınız veya bildiğiniz güzel bir parfüm var mıdır acaba?
senin kullandığın parfümü bulabilirsin postalasana bana ya kararsız kaldım bayaParfüm konusu hassas bir mevzu. Eskiden öneri üzerine alırdım veya arkadaşlarımda hoşuma giden parfüm olursa alırdım. Ilginçti ki arkadaşımda çok güzel kokan parfüm bende o kadarda güzel kokmuyordu. Bu nedenle elimde pek kullanılmamış birkaç parfüm var. Günlük hayatta kullanıyorum.
Parfüm tenden tene farklılık gösteriyor. Senin teninde acayip güzel kokan parfüm benim tenimde leş gibi kokabilir. Veyahutta tam tersi olabilir.
100TL'lik parfüm sende leş gibi kokabilirken 10TL'lik parfüm acayip güzel kokabilir.
100TL'lik parfümümde var ve hiç beğenmiyorum. Şu an kullandığım parfümü 2 aydır kullanıyorum ve acayip hoşuma gidiyor.
Çevremdekiler de beğeniyor ve özellikle kız arkadaşım koklarken biraz daha uzun süre kokluyor. Yani eski parfümümle arasında dağlar kadar fark oynuyor.
Az önce internetten bakıp linkini atacaktım ama bulamadım sen düşün yaniHa bu arada arkadaşım kullandığım parfümü arayıp bulamamış, kendi 280TL'ye alıp kullandığı parfümü bırakıp benim parfümü mü kullanmaya başladı.
![]()
Adresini ver haftaya yollayayım 1 şişe.senin kullandığın parfümü bulabilirsin postalasana bana ya kararsız kaldım baya
Benim yorumuma itafen söylediysen kastettiğim şey renk değildi kanka. Kastettiğim şey her insanın teninin aynı olmamasıydı. Söylediklerinde katılıyorum. Parfümü ilk sıktığın 10-15 dakika kolonya gibi kokabiliyor sonradan koku çok güzel bir hal alıyor.Ten rengi işi hikaye önce onu bi söyleyeyim.
Öylesine dedim yaygın bir inanış olduğu için. Parfüm işi kompleks bir konu :/Adresini ver haftaya yollayayım 1 şişe.
Benim yorumuma itafen söylediysen kastettiğim şey renk değildi kanka. Kastettiğim şey her insanın teninin aynı olmamasıydı. Söylediklerinde katılıyorum. Parfümü ilk sıktığın 10-15 dakika kolonya gibi kokabiliyor sonradan koku çok güzel bir hal alıyor.
Şaka yapma ya reisAdresini ver haftaya yollayayım 1 şişe.
20₺'lik parfüm kanka ne olacak 20₺ ile zengin olmam adresi yolla özelden. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı mesele ama yollarım o mesele değil.Şaka yapma ya reis![]()
Parfümün markası ne ki harbi merak ettim şimdi ?20₺'lik parfüm kanka ne olacak 20₺ ile zengin olmam adresi yolla özelden. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı mesele ama yollarım o mesele değil.